15 TEMMUZ DEMOKRASİ GÜNÜNDE ŞEHİTLER ANILDI

15 TEMMUZ DEMOKRASİ GÜNÜNDE ŞEHİTLER ANILDI

15 TEMMUZ DEMOKRASİ GÜNÜNDE ŞEHİTLER ANILDI
eynesil
G.Tarihi: 17.07.2018 11:43
1590 Okunma
0

15 TEMMUZ DEMOKRASİ GÜNÜNDE ŞEHİTLER ANILDI

Eynesil'de 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı düzenlendi.
 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, İlçemizde 15 Temmuz Pazar günü, Şehit ve Gazilerimizin kabirleri ve Şehit yakınlarının ziyareti ile başladı. 15 Temmuz Pazar günü öğle namazına müteakip Merkez Yeşil Camiide Şehitlerimizin ruhu için Mevlid-i Şerif ve dualar okutuldu ve okunan Hatm-i Şeriflerin duası yapıldı.
 15 Temmuz Pazar günkü program saat 20.00 da hükümet meydanı önünde kamu kurum ve kuruluşları çalışanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaşımızın katılımı ile Eynesil Kapalı Spor Salonuna Türk Bayrakları ile Milli Birlik Yürüyüşü yapıldı.
 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı Kapalı Spor Salonunda Sunuculuğunu Eynesil İmam-Hatip Ortaokulu Matematik Öğretmeni Çağrı ÇİLEK’ in yaptığı programda İstiklal Marşını güzel okuma yarışması birincisi seçilen Eynesil İmam-Hatip Ortaokulu Öğrencilerinden Batın CEBECİ tarafından İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Kaymakamımız sayın Yılmaz KURT tarafından 15 TEMMUZ konulu şiir yarışmasında 1. olan Sena Nur KADIOĞLU ve resim yarışmasında 1. olan Göknur KÜÇÜKAL ödülünün verilmesinin ardından, sinevizyon gösterileri ile gece yarısına kadar devam etti.
 Gece 00.13 de tüm camilerimizde aynı anda okunmaya başlayan salaların ardından demokrasi nöbeti tutulmaya başlandı. Bir süre daha Eynesil Sahil Parkında nöbete devam edildi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri