ABDURRAHİM ALBAYRAK DOLANDIRILDI

ABDURRAHİM ALBAYRAK DOLANDIRILDI

ABDURRAHİM ALBAYRAK DOLANDIRILDI
eynesil
G.Tarihi: 20.04.2020 13:03
1476 Okunma
0
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Bahçelievler belediye başkanı gibi davranan ‘corona’ fırsatçıları tarafından  (140.bin lira) dolandırıldı.

‘Corona‘ya yakalanıp hastanede gördüğü tedavinin ardından iyileşen Albayrak, CNN Türk’te Hakan Çelik’in programına konuk oldu.

Albayrak yaşadıklarını şöyle anlattı: “Bahçelievler belediye başkanı benim sevdiğim arkadaşımdır. Biri aradı, ‘Bahçelievler belediye başkanım sizinle görüşecek, bağlıyorum’ dedi bağladı, ‘Bizim yurtlarda öğrencilerimize yardım topluyoruz şu kadar eksik kaldı, sana da şu kadar yazıyoruz’ dediler. Ben de ‘tamam hemen’ dedim. Neyse parayı gönderdikten sonra asistanım geldi. ‘Fatura bilgilerini göndereceğim, telefonu kimse açmıyor’ dedi. Aradım belediye başkanını ‘Parayı aldınız değil mi?’ dedim, ‘Yok’ dedi, ‘Abi ne diyorsun, dolandırıldık herhalde’ dedim. Sonra İstanbul İl Emniyet Müdürümüzü aradık, ilettik. Dolandırılmışız. İnsanlarımız dikkat etsin, çok duygusal bir anıma rastladı benim de”.

Hastanede 14 gün boyunca bir odada yalnız kalmanın çok zor olduğunu anlatan Albayrak “Çok kötü şeyler düşündüm, televizyon başındaki insanlara buradan saygılar sunuyorum, kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama o anda şeritler geçiyor kafanızdan” dedi.

Hastanede yattığı sırada kızına ve oğluna da teşhis konduğunu öğrendiğinde kendini çok çaresiz hissettiğini anlatan Albayrak izleyenlere “Evde kalın” çağrısında bulundu.Haber kaynak:diken.com.tr

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri