AV.İBRAHİM TOPAL'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

AV.İBRAHİM TOPAL'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

AV.İBRAHİM TOPAL'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
eynesil
G.Tarihi: 03.12.2018 12:40
1556 Okunma
0
AV.İBRAHİM TOPAL'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Ak Parti Eynesil Belediye Başkanı Aday Adayı Av. Ibrahim Topal 24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı.
Av. Ibrahim Topal; geleceğin teminatı çocuklara emek veren her bir öğretmenin milletin  en kıymetli değeri olduğunu ifade eden Av. Ibrahim Topal "Öğretmenlerimiz, bilgi ve tecrübeleriyle hayata hazırladıkları öğrencilerimizi topluma faydalı birer birey olarak kazandırarak bu Millete en büyük hizmeti sunmaktadirlar" dedi.

"Bugün, çocuklarımızı hayata hazırlayan öğretmenlerimize karşı taşıdığımız samimi hisleri ifade etmek için güzel bir fırsattır. Öğretmenlerimiz, bilgi ve tecrübeleriyle hayata hazırladıkları öğrencilerimizi topluma faydalı fertler haline getirerek milletimizin istikbaline yön verir. Bu sebepledir ki geleceğimizin teminatı evlatlarımıza emek veren her bir öğretmenimiz milletimizin en kıymetlisidir.

Ülkemizin her köşesinde büyük bir fedakarlıkla görev yapan, çocuklarımızı, gençlerimizi aklın, bilginin, ahlakın ve vicdanın rehberliğinde fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir şekilde yetiştirmek için gayret eden öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. Başta eğitim şehitlerimiz olmak üzere ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." Dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri