BAŞKAN CİVEK'TEN DUYGULANDIRAN VEDA

Başkan Civek’ten Duygulandıran Veda

BAŞKAN CİVEK'TEN DUYGULANDIRAN VEDA
eynesil
G.Tarihi: 04.02.2017 10:48
1666 Okunma
0
Giresun tanınmış simalarından Eynesilliler Derneği Başkanı Mustafa Civek görevi devrederken genel kurula katılan herkesi duygulandırdı.

3 yıldır bu görevi sürdüren Civek veda konuşmasında herkese teşekkür ederek yeni seçilen başkan ve yönetim kuruluna başarılar diledi. Tecrübeli başkan yönetimi yaş bakımından gençlik kolları seviyesinde bir ekibe bırakırken de gençliğin Giresun camiasındaki önemine vurgu yapmış oldu.

Eynesiller Derneğinin yeni başkanı İsmail Kırlak olurken Mustafa Civek’in esas yapmış olduğu hamle vardı ki Eynesil’in duayenlerini duygulandırdı. Sırasıyla Av Halil İbrahim Türkyılmaz, Mavi Karadeniz Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Kuş, eski başkanlardan Hüseyin Kurucu, Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eren, Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Mican, merhum Av Ahmet Nail Gürel’in adına kardeşi Cemal Nadir Gürel plaket alırlarken çok duygulandılar.

Hele bir sahne vardı ki zamanında Giresun dernekçiliğine yön veren Av Halil İbrahim Türkyılmaz ve Mavi Karadeniz TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Giresun Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Kuş “bu zamana kadar çok plaket aldık ancak Eynesil adına belki de ilk defa plaket alıyoruz” dediler. Her ikisinin de konuşmalarını yaparlarken duygulandıkları gözlerden kaçmadı. Eynesil’in önde gelen isimleri görevi devreden Başkan Mustafa Civek’e teşekkür edip,  yeni başkan İsmail Kırlak ve yönetim kuruluna başarılar dilediler.

Haber: Aydın Kömürcü
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri