BAŞKAN MÜRTEZAOĞLU,MÜJDEYİ VERDİ

BAŞKAN MÜRTEZAOĞLU,MÜJDEYİ VERDİ

BAŞKAN MÜRTEZAOĞLU,MÜJDEYİ VERDİ
eynesil
G.Tarihi: 01.03.2021 07:23
3014 Okunma
0


Giresun’un ilçelerine doğalgaz verilmesi ile ilgili takvimin açıklanmasından sonra açıklamada bulunan Ak Parti Eynesil İlçe Başkanı Hüseyin Mürtezaoğlu Görele ile aynı tarihte Eynesil’inde doğalgaza kavuşacağını belirtti.
BAŞKAN MÜJDEYİ VERDİ
Ak Parti Eynesil İlçe Başkanı Hüseyin Mürtezaoğlu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından açıklanan listede ilçelerin doğalgaz sürecinde Eynesil ilçesinin olmamasının resmi müracaat yapılmadığından kaynaklandığını bildirdi.
Önümüzdeki günlerde gerekli çalışmaların tamamlanacağını söyleyen Başkan Mürtezaoğlu, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımızın tarafından açıklanan listede Giresun ilinin 9 ilçesine doğalgaz için tarih verildi. Eynesil İlçemiz dahil olmak üzere 3 ilçenin bu tabloda yer almadığını gördük. Yaptığımız araştırmalarda bu tablonun müracaatları bulunan belediyelere yönelik bir çalışma olduğunu anladık. Bu tablonun yayınlanmasından sonra milletvekillerimiz nezdinde görüşmelerimiz oldu. Doğalgaz için tarih verildiği listede yer almayan belediyelerin resmi müracaatlarının olmadığını anladık. En kısa sürede ilçemiz için resmi müracaat işlemlerimizi tamamlayacağız. Bize en yakın olan Görele ilçemizle aynı tarihte yanı 2022 yılında Eynesil’de de doğalgaz çalışmazları tamamlanacaktır. Bu konuda vatandaşlarımızın hiçbir endişesi olmasın. Doğalgaz ile ilgili olarak Eynesil ilçesinin resmi bir müracaatının olmadığından bu olumsuzluğun yaşandığını ve bununda en kısa sürede düzeltileceğinin tüm vatandaşlarımızın bilmesini istiyorum. Doğalgaz için 2022 tarihinin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca sosyal medyada konu ile ilgili olarak gerekli bilgi edinmeden yayın yapanlara da itibar edilmemesini bekliyorum. Bizim kapımız tevazu kapısıdır, gayret kapısıdır, hakkın rızası için gece gündüz demeden halka hizmet kapısıdır. AK Parti çalışıyor, üretiyor, sağlam adımlarla geleceğe yürüyor. Siyaseti yalan ve çamur atmak zannedenler ne derse desin, hemşerilerimize hizmete devam edeceğiz” dedi.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri