BAŞKAN ŞENLİKOĞLU, ÖZEL SPORCULAR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜNÜ ...

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU, ÖZEL SPORCULAR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU, ÖZEL SPORCULAR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜNÜ ...
eynesil
G.Tarihi: 26.08.2019 21:20
630 Okunma
0
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Çınarlar Mahallesi’nde bulunan kulübe giden Başkan Şenlikoğlu çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretinde şehrimizin özel insanlarıyla sohbet eden Başkan Şenlikoğlu çok özel ve güzel bir yerde bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek; ‘’Derneğimiz gerçekten çok anlamlı ve kalpten faaliyetlere imza atıyor. Uzun zamandır faaliyetlerini yakından takip ettiğim derneğin bütün çalışmalarına destek vermek için buraya geldik. Bundan sonraki süreçte de sürekli derneğimizi ziyaret edip özel arkadaşlarımın yanında olacağım. Kulübümüzü daha elverişli hale getirmek özel sporcularımızın daha güzel ortamlarda kendilerini geliştirmesi adına düşüncelerimiz var. Öncelikle yeni oyun grupları ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başlayacağız. Daha sonra bütün çalışmalara destek vereceğiz. Şehrimizde çok sayıda özel kardeşimiz var bu kardeşlerimizin de derneğimizden faydalanıp kendileri geliştirmeleri adına çalışmalarımız olacak. Evlerde kapalı kapılar arkasında bulunan kardeşlerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak üzere derneğimize gelmelerini ve toplum içerisinde daha aktif rol almalarını istiyorum. Bugün bizleri misafir eden başta özel kardeşlerimiz olmak üzere Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Osman Şeyranlıoğlu ve yönetimine teşekkür ederim. Engelleri el ele vererek aşacağız’’ diye konuştu.

Başkan Şenlikoğlu’nun yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Osman Şeyranlıoğluda duygularını şöyle paylaştı; ‘’Belediye Başkanımıza bizler unutmadığı ve verdiği destek sözünden dolayı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi Giresun özel kardeşlerimizin en çok sayıda olduğu il. Şehrimizin genelinde yaklaşık 5.000 civarında özel çocuğumuz var, buda Türkiye’de nüfus ortalaması baz alındığında en çok özel kardeşimiz burada yaşıyor. Bizler dernek olarak çocuklarımızın gelişimlerine elimizden geldiğince katkı sağlamak için çalışıyoruz. Çocuklarımızın yeteneklerini gelişmesi için ortam hazırlıyoruz. Kulübümüz genelinde toplam 10 branşta 160 sporcumuz var ve bu sayıyı daha yukarılara çekerek kültürel ve sportif yönlerine katkı sağlamak istiyoruz’’ dedi.

Başkan Şenlikoğlu’na ziyareti esnasında eşi Meryem Şenlikoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel ve Belediye Meclis Üyesi Berrin Aydın eşlik etti.

Başkan Şenlikoğlu ziyaretin ardından özel sporculara çeşitli hediyeler vererek fotoğraf çektirdi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri