BAŞKAN SOMUNCUOĞLU ÖĞRENCİLERİ KABUL ETTİ

Eynesil Şehit Şahin Abanoz ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu'nu makamında ziyaret etti.

BAŞKAN SOMUNCUOĞLU ÖĞRENCİLERİ KABUL ETTİ
eynesil
G.Tarihi: 27.04.2016 11:11
3909 Okunma
0
BAŞKAN SOMUNCUOĞLU ÖĞRENCİLERİ KABUL ETTİ
Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Eynesil Şehit Şahin Abanoz ortaokulu öğrencilerini makamına kabul etti.
Gazi Mustafa Kemal tarafından çocuklara hediye edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Eynesil Şehit Şahin Abanoz ortaokulu öğrencileri, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Başkan Somuncuoğlu,“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; dünya da kutlanan tek çocuk bayramıdır. Çocuklarımıza 23 Nisan’ın önemini anlatmalı, onların Bayramlarını en güzel bir biçimde yaşamalarını sağlamalıyız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızdaki, bu heyecanı gördükçe mutluluğumuz artıyor. Bütün çocuklarımızın ve ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” diye konuştu.


 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri