BAŞKAN SOMUNCUOĞLUNDAN BİRİNCİ'YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN SOMUNCUOĞLUNDAN BİRİNCİ'YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN SOMUNCUOĞLUNDAN BİRİNCİ'YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
eynesil
G.Tarihi: 12.10.2016 20:35
14078 Okunma
0
 Büyükliman Yöresi’ndeki eski ve yeni Belediye Başkanları Vakfıkebir eski Belediye Başkanı Hayri Birinci’yi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
    Yaklaşık olarak 3 ay boyunca Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi’nde yatarak tedavi olan ve 9 saatlik ikinci bir kalp ameliyatı geçiren Hayri Birinci taburcu olarak Vakfıkebir Tarlacık Mahallesi’ndeki evinde istirahata çekildi. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Ören Beldesi Belediye Başkanı Habip Usta, Tonya eski Belediye Başkanı, Büyükşehir Bilgi İşlem Daire Başkanı Ahmet Kurt, Beşikdüzü eski Belediye Başkanı Ramis Uzun, Şalpazarı eski Belediye Başkanı Fehmi Cengiz ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu Hayri Birinci’yi evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. 
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hayri Birinci, “Geçirdiğim ilk kalp ameliyatının ardından enfeksiyon nedeniyle ikinci bir ameliyat olmak durumunda kaldım. Şuan aşırı kilo vermeme rağmen şükürler olsun ki, her geçen gün sağlık durumum daha da iyiye gidiyor. Değerli başkanlarımızın ziyaret bana büyük moral oldu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Haber.Tucay HACIFETTAHOĞLU - VAKFIKEBİR
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri