BBP ADAYI ALPEREN MİCAN'IN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

BBP İL MECLİS ÜYESİ ADAYI ALPEREN MİCAN'IN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

BBP ADAYI ALPEREN MİCAN'IN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
eynesil
G.Tarihi: 17.03.2019 22:40
2034 Okunma
0


BBP İL MECLİS ÜYESİ ADAYI ALPEREN MİCAN'IN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR


Büyük Birlik Partisi Eynesil İl Genel Meclis üyesi Alperen MİCAN, Eynesil esnaflarını ziyaret ederek, esnafların düşünce ve temennilerini dinleyerek nabız yokladı. Sıcak ilgi ve teveccühle karşılandığını zikreden MİCAN, siyasette yeni nesil ve yeni yüzlere ihtiyaç olduğunu, bu anlamda bir adım atarak gençlerin siyasete olan uzaklığını ortadan kaldıracağını ifade etti. Eynesil ve köyleriyle alakalı proje çalışmaları olduğunu, ilerleyen günlerde bu projelerini hemşerilerimle paylaşacağım dedi. Alışılagelmiş siyasi kliklerden uzak durup, herkesi kucaklayarak bir bütünlüğü tesis etmenin mücadelesini vereceğim dedi.
Memnun olduğu en önemli nokta ise; sadece gençlere ulaşabileceğimi, orta yaşın üstündekilere kendimi anlatmakta zorlanacağımı düşünüyordum. Tam aksine hem gençlerden, hemde belli yaşın üstündekiler olmak üzere, genç yaşlı, kadın erkek her kesimden çok ciddi ilgi ve destek görüyorum. Bu iklim hem moralimi, hem cesaretimi, hemde azmini yükseltiyor dedi.














Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri