BÖLGE BELEDİYE BAŞKANLARI İŞTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

BÖLGE BELEDİYE BAŞKANLARI İŞTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI.TOPLANTIYA EYNESİL BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN SOMUNCUOĞLU VE GÖRELE BELEDİYE BAŞKANI TOLGA ERENER'DE KATILDI

BÖLGE BELEDİYE BAŞKANLARI İŞTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
eynesil
G.Tarihi: 26.01.2017 08:51
1613 Okunma
0
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği tarafından geleneksel hale getirilen Belediye Başkanları “İstişare ve Dayanışma Toplantısı ” 22-01-2017 pazar günü Rize’nin İkizdere İlçesi’nde bulunan RİDOS Termal Otelde yapıldı.
Toplantıya Birlik Başkanımız ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Birlik Genel Sekreterimiz Mehmet Şentürk, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İlçe Belediye Başkanları ile Belediye Başkan Vekilleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını Birlik Genel Sekreterimiz Mehmet Şentürk yaptı ve belediye başkanlarına birlik çalışmaları hakkında bilgiler verirken Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu birer selamlama konuşması yaptılar.
Mevzuattaki yenilikler ele alındı
İki bölüm halinde gerçekleştirilen toplantının sabah bölümünde Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Genel Sekreter Yardımcısı Recep Şahin, belediye başkanlarına Mahalli İdareler Mevzuatı’ndaki düzenleme çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Birlik Encümeni başkanlığında gerçekleştirilen öğleden sonraki oturumda ise belediye başkanları yaşadıkları sorunları, uygulamada karşılaştıkları güçlükleri ve yerel yönetimler ile ilgili olarak değiştirilmesini ve geliştirilmesini istedikleri düzenlemeleri TBB Genel Sekreter Yardımcısı Şahin’e ve Birlik Başkanı Gümrükçüoğlu’na ilettiler.
Sorunlarımızı paylaşma imkanı bulduk
Toplantının oldukça verimli geçtiğini ifade eden DKBB Birlik Başkanı Gümrükçüoğlu “Yoğun çalışma temposu içerisinde Sayın Belediye Başkanlarımızla bir araya gelmeye fırsat bulamıyoruz. Belediye Başkanlarımız gerçekten zorlu imkanlarla halkımızın sorunlarını çözmek için olağanüstü bir çaba harcıyorlar. Bu yoğunluk arasında bırakın ailelerine zaman ayırmayı, kendilerine de zaman ayıramıyorlar. Bu toplantı vesilesiyle bir araya gelme şansı yakaladık. Yaşadığımız sorunları paylaştık. Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcımız Recep Şahin beye sorunlarımız aktarma fırsatı bulduk. Başkanlarımız toplantının çok verimli olduğu ifade buyurdular. Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği olarak onlara bu fırsatı verebildiysek ne mutlu bizlere. Katılımlarından dolayı sayın başkanlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Toplantı sonunda Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Başkanlar Gümrükçüoğlu ve Kasap ile TBB Genel Sekreter Yardımcısı Şahin ve DKBB Genel Sekreteri Şentürk’e Şalpazarı yöresine ait hediyeler takdim ederken, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen de başkanlara Gümüşhane’den getirdiği pestil ve köme ikram etti.



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri