CANİKLİ EYNESİL'DE ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

BAŞBAKAN YARDIMCISI NURETTİN CANİKLİ EYNESİL'DE ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

CANİKLİ EYNESİL'DE ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU
eynesil
G.Tarihi: 10.04.2017 18:58
2404 Okunma
0
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Memleketi Giresun’un Çanakçı ve Eynesil ilçelerinde bir dizi açılış törenlerine katıldı. Başbakan Yardımcısı Canikli yaptığı konuşmalarda ülke ve dünya gündeme ilişkin konulara değindi.
Gabar Dağı’nda güvenlik güçlerince terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Bingöl’ün Giresun Merkezinde yapılan cenaze törenine katılan Canikli Çanakçı ve Eynesil ilçelerindeki açılış programlarına geç saatlerde başladı. Çanakçı’dan sonra akşam saatlerinde Eynesil ilçesine gelen Canikli Eynesil Emniyet Amirliği binasının açılışını yaparak halka hitap etti.
Açılış öncesi konuşan Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu Bakan Canikli’ye Eynesil’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 
Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Emniyet Amirliğinin kısa bir süre içinde Emniyet Müdürlüğüne dönüştürüleceğini belirterek, binanın fiziki durumu ve yapım aşaması ile ilgili bilgiler verdi. 
Giresun Valisi Hasan Karahan’ın kısa bir konuşmasından sonra söz alan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli gece olmasına rağmen kendisini bekleyen Eynesillilere teşekkür etti.
Bölgesel konulardan çok ülke ve dünya siyasetine değinen Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dünyanın adil yönetilmediğini belirtti. Dünyanın hiçbir ülkesinde çift başlı bir sistemin olmadığına da değinen Canikli, “İki başlı olan her yerde kavga çıkar. Bu kaçınılmazdır. Geçmiş hükümetler döneminde bunların örneklerini yaşadık. Ahmet Necdet Sezer ile Ecevit, Demirel ile Çiller çok samimi olmalarına rağmen kavga etmişlerdir. Çünkü mevcut anayasa hem başbakana yetki vermiş hem de Cumhurbaşkanına yetki vermiş. Bu çift başlılık ortadan kalkması ve bir kişinin söz sahibi olması gerekmektedir. Dünyanın her yerinde bu böyledir. Ancak ülkemizin gelişmesini istemeyenler Türkiye’deki çift başlılığın devam etmesini istiyorlar. Ancak milletimiz 16 Nisanda onlara en büyük cevabı verecektir.”dedi.
Konuşmasının bir bölümünde Almanya’nın Türkiye ile ilgili tutumlarını eleştiren Canikli,”Kendileri düzenlerini kurmuşlar. Bizdeki iki başlı yönetimin kalkmasını ise istemiyorlar. Ülkemizin daha iyi duruma gelmesini istemedikleri için PKK ve diğer örgütlerin düzenlediği ‘Hayır’ mitinglerine destek veriyorlar. Madem iki başlı yönetim iyi ise bu sistemi size verelim. Hatta yanında Kılıçtaroğlu’nu da bonus olarak verelim.”şeklinde konuştu. 
Eynesil Emniyet Amirliği binasının açılışına Canikli’nin yanı sıra Ak Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresun Valisi Hasan Karahan partiler bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.
VİDEO İÇİN LİNK'E TIKLAYIN https://www.facebook.com/eynesilhaber/







Ahmet CEYLAN Hasan KEMAL
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri