CANİKLİ,GİRESUN'DA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

CANİKLİ,GİRESUN'DA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

CANİKLİ,GİRESUN'DA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU
eynesil
G.Tarihi: 04.08.2016 17:32
2303 Okunma
0
NURETTİN CANİKLİ; OSMANLI TOKADINI YEDİLER
Başbakan Yardımcısı Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Giresun Atatürk Meydanında demokrasi nöbetine katılan halka seslendi; Canikli 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili olarak, “Bu millet bir kez daha 15 Temmuz’da, onların unuttuğu, efendilerinin unuttuğu o müthiş özelliğini bir kez daha hatırlattı.

Giresun’da demokrasi ve milli irade nöbeti tutan 5 binin üzerindeki vatandaşa seslenen Nurettin Canikli, “Siz burada, biz Ankara’da nöbetteyiz. Başkomutanımızın yanında, başkomutanımızın emrinde, aynı amaç için, aynı hedef için, alçakça bir ihaneti ortadan kaldırmak için nöbetteyiz” dedi.

Nurettin Canikli, “Mücadelemiz hayırlı olsun, kazanız mübarek olsun. Bir haddini bilmez, bir kendini bilmez, bir hain bu millete çok büyük bir tuzak hazırladı. Esasında o kadar hain, o kadar alçak ki; aynı zamanda bir piyon, bir taşeron, birilerinin emrinde, birilerinin uşağı. Bu millete tuzak kurmaya kalkıştı, bu devlete tuzak kurmaya kalkıştı. Bu milletin geleceğini, istiklalini, istikbalini ve bağımsızlığını ortadan kaldırmak için bu millete çok haince bir tuzak kurdu” diye konuştu.

Tuzak kuranların bu milletin ne kadar kahraman olduğunu unuttuklarını söyleyen Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, “Bu milletin, eğer bağımsızlığı ve istiklali söz konusu olduğunda her şeyi yapacağını, kendisini tankların altına dahi atabileceğini, bu kadar yürekli ve cesur bir millet olduğunu unuttu bu hain. Bu taşeron, taşeron bozuntusu, bu milletin bağımsızlığını korumak için neleri feda edeceğini, nelerden vazgeçebileceğini, hayatından, canından, sevdiklerinden, her şeyden vazgeçebileceğini unuttu. Bu millet bir kez daha 15 Temmuz’da, onların unuttuğu, efendilerinin unuttuğu o müthiş özelliğini bir kez daha hatırlattı. Osmanlı tokadını bir kez daha, hiçbir zaman unutamayacakları bir şekilde vurdu. Bu milletin önünde saygıyla eğiliyoruz” ifadelerini kullandı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri