CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GİRESUN'DA HALK'A SESLENDİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GİRESUN'DA

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GİRESUN'DA HALK'A SESLENDİ
eynesil
G.Tarihi: 19.04.2017 18:55
3360 Okunma
0
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Giresun Buluşması'nda konuştu.


Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Kardeşlerim, duvarlara ne yazdılar? "Zulüm, 1453'te başladı" diye yazdılar. Bu kadar açık konuşamayanlar da kem diyerek, küm diyerek, milletimizin bu topraklarda olmasından duydukları rahatsızlığı gösterdiler.

Gittiler, Vatikan'da Papa'nın karşısında ip gibi dizilerek Papa'nın vaatlerini dinlediler. 16 Nisan süreciyle ilgili Avrupa'nın takındığı tavır ortada.

 Ne yaparlarsa yapsınlar, Avrupa'nın yüzündeki makyaj dökülüyor. Faşist yüzleri ortaya çıkıyor. Müslümanlara tahammülleri yok. Ne yapsalar boş, Avrupa'nın geleceğini oraya giden 5 milyon kardeşimiz şekillendirecek.
Biz kaza ve kadere iman ederek bu yola çıktık, kefenimizi giyerek çıktık. Bizim tek derdimiz var, bu millete hizmet ve bu milleti muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak. Biz 14 yıldır bunu yaptık.

Bakıyorlar ki, Boğaz'ın altından tüp geçiyor. "Türkler bunu nasıl yapıyor" diyorlar. İşte Giresun. Burdaki havalimanı, denizin üzerine yapılıyor. Bu ülkeyi tutamayacaklar.

Avrupa'nın geleceğini 5 milyon kardeşimiz şekillendirecek

Bizim Bakanlarımıza kapanan kapılar, Avrupa'da teröristlere sonuna kadar açıldı. Bizim Bakanlarımızın araçlarına polisleriyle engel olanlar, teröristlere polis koruması sağladılar. Ne yaparlarsa yapsın, Avrupa'nın yüzündeki makyaj dökülüyor. Faşist yüzleri ortaya çıkıyor. Müslümanlara tahammülleri yok. Ne yapsalar boş, Avrupa'nın geleceğini oraya giden 5 milyon kardeşimiz şekillendirecek.

Gençler sanıyor ki, Türkiye böyleydi böyle gidecek. Gençler, siz pek çok şeyi bilmiyorsunuz. Buralara kolay gelinmedi. 7 Haziran bunun en somut örneği.

Bir dediklerini bir sonraki gün unutuyorlar

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konusunda öyle yalanlar söylüyorlar ki, insanın aklı almıyor. Bir söylediklerini bir gün geçmeden ertesi gün unutuyorlar. Bir bakıyorsunuz, "Rakka'ya niye girmiyorsunuz?" diyorlar, bir bakıyorsunuz, "Suriye'de ne işiniz var?" diyorlar.

Yeni sistemde sürekli seçim kaybedip de koltukta kontrollü oturma dönemi bitiyor. Onun adı kasetli genel başkan. Kasetle geldi, bu defa bambaşka bir kasetle gidecek. Demokrasilerde ana muhalefet çok önemli ama ne yazık ki Türkiye bu konuda çok nasipsiz.

Bu pazar gününden sonra Türkiye'de yeni bir dönem başlıyor.

15 Temmuz Gazisini çağırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun'da yaptığı konuşma sırasında 15 Temmuz gazisi Sabri Ünal'ı davet etti ve şu ifadeleri kullandı:

Sabri, Giresunlu. İlahiyat mezunu. 15 Temmuz gecesi, tankın önüne atıyor kendini. Sabri benim dava arkadaşım, yoldaşım. Sabri benim gönüldaşım. Sabri'ler bizim için iftiharımızdır.

Tek bir sorunun cevabını arayın. Türkiye geçmişteki gibi kaosların olduğu bir ülke mi olsun, yoksa istikrarlı bir ülke mi olsun. 16 Nisan'da bunlardan birini tercih edeceksiniz.





Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri