EYİM-DER'DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ VE KUDÜS PROGRAMI DÜZENLENDİ

EYİM-DER'DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ VE KUDÜS PROGRAMI DÜZENLENDİ

 EYİM-DER'DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ VE KUDÜS PROGRAMI DÜZENLENDİ
eynesil
G.Tarihi: 10.01.2018 13:17
2882 Okunma
3
 EYİM-DER'DE ŞEHİTLER VE KUDÜS PROGRAMI DÜZENLENDİ
Eynesil EYİM-DER Konferans salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Av. İbrahim Topal, “Kudüs bütün semavi dinlerin birleşenidir” dedi.
BİR GÜN İLAHİ ADALET TECELLİ EDECEKTİR
Kızılay Giresun Şubesi ve (Eynesil ÖNDER İmam Hatipliler Derneği) EYİM-DER tarafından şehitler için Kuran tilavetinde bulunularak, Kudüs ile ilgili son gelişmeler hakkında konferans verildi.
Görele Şehitlik Cami İmamı Şenol Yılmaz'ın Kura-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte konuşan EYİM-DER Başkanı Ramazan Öztürk Dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdikten sonra Kudüs için herkesin mutlaka yapabileceği bir şeylerin olduğunu belirtti. 
Kızılay Giresun Şubesi Başkanı Murat Cansız “149 yıldan bu yana kuruluş amacından sapmadan insan mutluluğu için çalıştığını söyledi. Türk Kızılay’ı olarak şanlı geçmişimizin yüklediği ağır sorumluluğun farkında olarak büyümeye devam etmekteyiz” dedi. 
Şehit yakınları adına konuşan Şehit Piyade Er Rasim Köse’nin abisi Yılmaz Köse ise şehit ailelerinin duygularına tercüman olarak, kardeşi Rasim Köse’nin şahadeti sürecindeki kendisinin ve ailesinin yaşadıklarından kesitler aktardı. 
Av. İbrahim Topal ise Kudüs’te katliam ve gözyaşlarının devam etiğini hatırlatarak, “Kudüs her ‘Müslüman’ım’ diyenin değişmeyecek kırmızıçizgisidir. Çünkü Kudüs’ün geleceği bizim geleceğimiz, İslam’ın geleceğidir. İnsanlığın geleceğidir. Çocukları, kadınları, yaşlıları, engellileri, masumları öldürmekten çekinmeyen ‘Ey İnsanlık dışı yaratıklar’ merak etmeyin, er ya da geç adalet tecelli edecektir. Elbet bir gün yaptığınız bu zulmün ve adaletsizliğin hesabı sizden sorulacaktır. Değerli Filistinli kardeşim; Sen de merak etme, milyonlarca din kardeşin senin yanındadır. Bu Coğrafya’nın Selahattin Eyyübileri, Recep Tayyip Erdoğanları var oldukça senin başın hiçbir zaman eğilmeyecektir” dedi. 
Konuşmaların ardından katılanlara pilav ve Kızılay tarafından getirilen kavurma ikram edildi. 
Program, Görele Şehitlik Cami İmamı Şenol Yılmaz'ın Kudüs için, 15 Temmuz Şehitleri ve diğer tüm şehitleri için yaptırdığı dua'nın ardından sona erdi.
Programa Ören Belde Belediye Başkanı Habip Usta, MHP Eynesil İlçe Başkanı Abduurahman Gül, TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Giresun İl Temsilcisi Muhammed Anıl Kaya, Giresun Üniversitesi Rektörlüğü Özel Kalem Müdürü Engin Aydın, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Program sonunda, (Eynesil ÖNDER İmam Hatipliler Derneği) EYİM-DER Başkanı Ramazan Öztürk, başta Kızılay Giresun Başkanı Murat Cansız olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Ahmet CEYLAN








 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
İsmail okur6 yıl önce
emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederim
İsmail okur6 yıl önce
emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederim
AVNİ KARADAĞ6 yıl önce
başta eynesil eyim-der başkanı muhterem ramazan öztürk olmak üzere böylesine güzel ve o kadarda anlamlı programı düzenlemede emeği geçenlere teşekkür ediyorum. katılımcılarda ayaklarına sağlık diyorum. iyi ki varsınız.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri