EYNESİL 3 VEFAT HABERİ

EYNESİL 3 VEFAT HABERİ

EYNESİL 3 VEFAT HABERİ
eynesil
G.Tarihi: 10.10.2016 19:09
12400 Okunma
0
EYNESİL İSHAKLI KÖYÜ
Eynesil İshaklı Köyünden Hacı Mustafa Oğlu Yılmaz (Hüseyin) Sofu (59) Tedavi gördüğü Vakfıkebir Devlet Hastanesinde bugünün ilk saatlerinde hakkın rahmetine kavuştu.

Rahmetlinin Cenazesi bugün  İshaklı köyü Merkez Camiide ilkindi namazının ardından kılınacak olan cenaze namazından sonra caminin yanındaki köy mezarlığında toprağa verilecek.
EYNESİL KÖSELİ MAHALLESİ
Eynesil ilçemiz köseli mahallesinden Hasan oğlu Mustafa Akkaya (82) (Paşa Mustafa) hakkın rahmetine kavuştu.

Trabzon Tıp fakultesinde hakkın rahmetine kavuşan Akkaya'nın cenazesi bugün 06-10-2016 paerşembe günü köseli mahallesi merkez camiide öğlen namazının ardın kılınacak olan cenaze namazından sonra caminin yanındaki mahale mezarlığında toprağa verilecek.
EYNESİL ARALIK KÖYÜ
Eynesil ilçemiz Aralık köyü nüfusuna kayıtlı Kemal Topal'ın kardeşi (Muhtar) Ahmet oğlu Kenan Zİya Topal (63) vefat etti.
Edinilen bilgilere göre;Son yıllarda Azerbaycan'da ikamet eden Kenan Zİya Topal,Azerbaycana gitmek için İlçemizden Salı günü Otobüsle yola çıktı ve Otobüs Trabzon Akçaabat ilçesine geldiğinde aniden rahatsızlandı.Şoför ve yolcular tarafından Haçkalı Baba Devlet Hastanesine kaldırıılan Topal, Doktorlaın yapmış olduğu tüm müdahalelere rağmen hayata gözlerini yumdu.
Rahmetli Topal'In cenazesi 05-10-2016 çarşamba günü Aralık köyü Merkez camiide öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra caminin yanındaki köy mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye Ailesi,Akrabaları,köylüler,ilçe kaymakamı Yılmaz Kurt,Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu,Ak Parti ilçe Başkanı Fatih Cansız,siyasiparti temsilcileri,muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Tüm vefat eden büyüklerimize Allah’tan rahmet dileriz. Rabbim mekânlarını cennet eylesin geride kalanlarına da sabır ihsan eylesin.

FOTOĞRAFLAR İÇİN:https://www.facebook.com/eynesilhaber
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri