EYNESİL ALTIN BAHÇE RESTAURANT BÖLGENİN GÖZDE MEKANI OLDU

EYNESİL ALTIN BAHÇE RESTAURANT

EYNESİL ALTIN BAHÇE RESTAURANT BÖLGENİN GÖZDE MEKANI OLDU
eynesil
G.Tarihi: 27.10.2016 22:33
14047 Okunma
0
Eynesil’in yanı sıra bölgenin gözde mekânlarından birisi olan Altın Bahçe Köfte ve Balık Lokantası ilçeye ve bölgeye hizmet vermeye devam ediyor.
Sağlık ve lezzetin adresi: Altın Bahçe Balık-Köfte 

Eynesil’in Altınlı Mahallesinde 3 yıl önce açılan Altın Bahçe Köfte ve Balık Lokantası müşteri potansiyelini arttırmaya devam ediyor.
Karadeniz Bölgesine özgün organik ürünlerle hazırlanmış en seçkin lezzetleri ve en taze deniz mahsullerinin vazgeçilmez adresinin Altın Bahçe Köfte-Balık Lokantası’nın olduğunu belirten İşletme Müdürü Aydemir Cebeci,“Taze deniz mahsulleri ve organik ürünlerle hazırlanmış lezzetleri, Karadeniz manzarası eşliğinde tatmak isteyenler için ideal bir mekân olan Altın Bahçe’de müşteri memnuniyetimiz ön planda yer almaktadır.
Deniz ürünlerimizin tamamı günlük, taze ve doğal ortamda yetişen balıklardan oluşmaktadır. Buzlu, şoklu yada başka bölgelerin avlanan balıkları değil, sadece bölgemizde avlanılan balıkları tüketiyoruz.”
BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN AYNI KALİTE AYNI HİZMET 
Herkesin bir işi olduğunu Altın Bahçe Lokantasının işinin ise lezzet ustalığı olduğunu belirten 
İşletme Müdürü Aydemir Cebeci,” Eynesil’de organik ürünler ve taze deniz mahsulleri ile Karadeniz mutfağından seçkin örnekleriyle müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Yaz ve kış aylarında müşterilerini ağırlamak üzere dizayn edilen Altın Bahçe’de balık çeşitlerinin yanı sıra köfte, ızgara balık ve diğer yemek çeşitlerimizde mevcuttur.
Ailece gelen ya da toplu yemeklerde balık ve köftenin yanı sıra saç kavurma, Eynesil köylerinden temin edilen yumurta, süt gibi malzemelerden hazırlanan kahvaltımız, yine köylerden temin ettiğimiz sütlerle yapılan fırın sütlacımız bulunmaktadır.
Balıklar, müşterilerimizin isteği doğrultusunda, ızgara, tava ve buğulama şeklinde hazırlanmaktadır. 
Eynesil’in eşsiz deniz manzarası ile göz zevkinize uygun, itinayla hazırlanmış menüsü ile damak tadınıza hitap eden sağlıklı lezzetleri Altın Bahçe’de bulabilirsiniz.
Bize gelen müşterilerimizin büyük bir kısmı abone olmuşçasına artık sürekli müşterimiz olmaktadır. Bu müşterilerimizin tavsiyeleri ile müşteri ağımız sürekli olarak genişlemektedir.
Bir Alman atasözü vardır,‘Göz, mideden büyüktür.’ der. 
Bölgede yetişen, balık ve köfte yapımında deneyimli mutfak personelimizin hazırlamış olduğu balık ve köfteler, midemizin yanı sıra göze hitap edecek şekilde hazırlanarak servis edilir. Yemek sonrası semaver çay keyfini Altın Bahçe Lokantasında yaşayacak ve sevdiklerinize yaşatacaksınız.
HER MEVSİME ÖZGÜ BALIKLAR EV ORTAMINDA YAPILARAK MÜŞTERİLERİMİZE SUNULMAKTADIR 
Bilindiği gibi Karadeniz Bölgemizde bol balık çeşidi bulunmaktadır. Bölgemizde balıkçılık yapanların günlük avladıkları taze balıklar özel olarak seçilip alınarak ev ortamında hazırlanıp müşterilerimize sunulmaktadır. Yani, kullandığımız yağlar ve diğer yardımcı malzemeler sanayi tipi olarak değil ev ortamında kullanılan ürünlerdir. İnsanlar evlerinde hangi yağı yada yağları kullanıyorlarsa, hangi malzemeleri kullanıyorsa bizde burayı ev ortamı gibi düşünerek en ideal ve sağlıklı ürünleri tüketiyoruz. 
Bu nedenle yemeklerden sonra mide yanması yada benzeri hiçbir şikâyet söz konusu değildir.
Bize gelen müşterilerimizin sürekli olarak bizi tercih etmelerinin bu ve buna benzer birçok nedenleri var. Dediğim gibi bize uğrayan müşterilerimiz aynı zamanda gönüllü olarak bizim reklamımızı da yapmaktadır. 
En son teknolojiyi kullanarak, deneyimli ve usta mutfak personelinin yanı sıra müşteri memnuniyetini de ön planda tutan tecrübeli elemanlarımız eşliğinde bölge halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.“ dedi. Ahmet CEYLAN






 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri