EYNESİL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İHALEYE ÇIKIYOR

EYNESİL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İHALEYE ÇIKIYOR

EYNESİL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İHALEYE ÇIKIYOR
eynesil
G.Tarihi: 21.08.2017 21:03
3189 Okunma
0
EYNESİL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İHALEYE ÇIKIYOR
Yılladır dar ve yetersiz binada eğitim gören Eynesil Anadolu İmam Hatip Lisesi yeni binasına kavuşmak için ihaleye çıkıyor.
Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu yaptığı açıklamada:"İlçemize yapılacak olan Anadolu İmam Hatip Lisesinin yapım aşamasında sona gelindi.Altınlı Mahallesi Eynesil Şehit Onbaşı Şahin Abanoz İlk Öğretim Okulu Kapalı Spor Salonunun hemen arkasındaki Beş dönümlük bir arazi üzerine yapılacak olan Okul'un projeleri tamamlandı ve halesi 14 eylül'de yapılacak.16 Derslik olacak olan lise AB standartlarına uygun, depreme dayanıklı, son sistem ve modern bir şekilde olacak.Gençlerimizin okurken zevk alacağı bir okul binası olacak. Binanın tamamı İstanbul Borsa tarafından Devletimize yük olunmadan yapılacak.Bu okulun yapım için ihale aşamasına kadar gelmesinde Büyük katkısı olan Milli Savunma Bakanımız sayın Nurettin Canikli beye çok çok teşekkür ederim.Kendisinden Allah razı olsun"dedi.
Haber:Hasan KEMAL www.eynesilhaber.com
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri