EYNESİL HALK EĞİTİM MERKEZİ ....

EYNESİL HALK EĞİTİM MERKEZİ

EYNESİL HALK EĞİTİM MERKEZİ ....
eynesil
G.Tarihi: 13.06.2019 12:11
1791 Okunma
0


Eynesil Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında açılan çeşitli kurslarda yapılan ürünler sergilenmeye başlandı.
Eynesil’in Çorapçılar Köyünde Usta Öğretici Esengül Küçükal nezaretinde başlatılan “Çeyiz Ürünleri Hazırlama” ve “El Sanatları” kursunda yapılan ürünler de Çorapçılar Köyündeki Köyevi’nde sergilendi.
Çorapçılar Köyündeki serginin açılışına Eynesil Kaymakamı Mustafa Temiz, Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, CHP İlçe Başkanı Erhan Cebeci, İlçe Milli Eğitim Müdürü vekili Semih Aydoğan, Halk Eğitim Müdürü Enbiya Şahin, bazı daire amirleri kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
Serginin açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Müdürü Enbiya Şahin,”2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Çorapçılar köyünde 3 dalda Mesleki, genel ve okuma yazma alanlarında 6 adet kurs açtık. Bu kurslarımızdan 70 vatandaşımız yararlanmıştır. Bunlarda 66 kadın kursiyer belgelerini almaya hak kazanmıştır. Bilgilerini, yeteneklerini ve hayat tecrübelerini kursiyerlerine başarıyla aktaran usta öğreticilerimize teşekkür eder kursiyerlerimize hayatları boyunca başarılar dileriz. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak, yapmış olduğumuz çalışmalarda maddi ve manevi desteğini bizden esirgemeyen başta İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa Temiz beye, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Latif Karadeniz beye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Hakkı Güven beye, daire amirlerimize, okul müdürlerimize, öğretmelerimize ve kursiyerlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
HEM Müdürü Enbiya Şahin’in konuşmasının ardından Eynesil Kaymakamı Mustafa Temiz, Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Semih Aydoğan, Halk Eğitim Müdürü Enbiya Şahin ve Çorapçılar Köyü Muhtarı Bahtiyar Kıran tarafından serginin açılışı gerçekleştirildi.
Kaymakam Mustafa Temiz sergide bulunan ürünler hakkında usta Esengül Küçükal ve kursiyerlerden bilgiler aldıktan sonra emeği geçenlere teşekkür etti.
Serginin ardından protokole ve katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.Ahmet CEYLAN



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri