Eynesil Kaymakamı Görevine Başladı

Eynesil Kaymakamı Görevine Başladı

Eynesil Kaymakamı Görevine Başladı
eynesil
3828 Okunma
0
Eynesil Kaymakamı Görevine Başladı

İlçemize atanan Kaymakam Ömer Faruk Gökçe 04-11-2019 pazartesi günü Eynesil’deki görevine başladı. Makamında hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Gökçe, yaptığı açıklamada, ilçeye en iyi şekilde hizmet etme gayretinde olacağını söyledi.
Özgeçmişi
Muş İli Malazgirt doğumlu olan Kaymakam Ömer Faruk Gökçe İstanbul’un Beşiktaş İlçesi Vergi Dairesinde Gelir Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı. 2018 yılında ise TBMM’de stajyer olarak stenograf uzman yardımcıcığını göreve başladı.
Aynı yıl İçişleri Bakanlığının açmış olduğu kaymakamlık sınavını kazandı. 2019 yılında Bitlis Valiliğinde kaymakamlık stajına başladı. İzmir İli Urla ilçesinde ve Rize İlinin Çayeli İlçelerinde Kaymakamlık refiği görevlerinde bulundu. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün 10.06.2019 tarihli onayı ile Konya’nın Hadim ilçesine atanan Kaymakam Gökçe, Eynesil’de görev yapan Kaymakam Mustafa Temiz’in Erbaa İlçesine atanması ile bu göreve getirildi.
Kaymakamımız'a yeni görevinde üstün başarılar dileriz. Ahmet Ceylan - Hasan Kemal
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri