EYNESİL MYO 3. HAMSİ ŞENLİĞİ

EYNESİL MYO 3. HAMSİ ŞENLİĞİ

EYNESİL MYO 3. HAMSİ ŞENLİĞİ
eynesil
G.Tarihi: 30.12.2018 00:16
2274 Okunma
0


EYNESİL MYO'DA GELENEKSEL 3. HAMSİ ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİ
Giresun Üniversitesine Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulunca düzenlenen Hamsi Şöleni'nde 100 kilogram hamsi yaklaşık 500 kişiye dağıtıldı.

Yüksekokulda bu sene üçüncüsü düzenlenen Hamsi Şenliği etkinliği; Eynesil Kaymakamı Sayın Mustafa Temiz, Eynesil Kâmil Nalbant Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın  Prof. Dr. Feridun Tekin, Ilçe Millî Eğitim Müdürü Sayın  Ismail Hakki Güven, Görele UBYO Müdürü Sayın Hayrettin Karadeniz, Ilçe Spor Müdürü Özcan Kemal,davetliler akademik-idarî personel ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. 
Yüksekokulumuz bahçesinde, davetlilere ikramlar ve hamsi ızgarası ile başlayan etkinlik, canlı müzik ile gün boyu devam etti.
Öğrencilerimiz yaklaşan final sınavları öncesi canlı müzik eşliğinde yöresel oyunlar oynayarak akşam saatlerine kadar doyasıya eğlendiler.  Bu tarz eğlencelerin  daha sık olmasını talep eden öğrencilerimiz, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirmeyi de ihmal etmediler.
 Etkinliğimiz, Yüksekokul müdürümüz Sayın Prof. Dr. Feridun Tekin'in organizasyonda emeği geçen tüm herkese  teşekkür etmesi ile son bulmuştur. 
Katılımlarından dolayı protokol üyelerine akademik ve idari personelimize, davetlilere ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri