EYNESİL MYO,FİDANLAR FİDANLARLA BÜYÜYOR

EYNESİL MYO,FİDANLAR FİDANLARLA BÜYÜYOR

EYNESİL MYO,FİDANLAR FİDANLARLA BÜYÜYOR
eynesil
G.Tarihi: 13.11.2018 15:19
1336 Okunma
0


Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden anlamlı etkinlik geldi. Eynesil Kamil Nalbant Meslek Okulu öğrencilerimiz 320 fidanı toprakla buluşturdu.


Etkinlikte dikilen ağaçlarla ilgili açıklamalarda bulunan Görele Orman İşletme Şefi Ali Hakan Çelik “Sayın Cumhur Başkanımızın önderliğinde “10 milyon öğrenci, 10 milyon fidan” kampanyası adı altında Orman Genel Müdürlüğünce yurt genelinde fidan dikimi etkinliği yapıyoruz. Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulumuzdan bize her yıl bu yönde bir talep geliyor ve bizde işletme olarak elimizden geldiğince okulumuzun ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Bu senede böyle bir ihtiyaçları olduklarını beyan etiler ve fidan teminin sağlayarak öğrencilerle hep beraber “10 milyon öğrenci, 10 milyon fidan “sloganıyla fidan dikimini gerçekleştirdik. Bu gün okulumuz bahçesi için 320 fidan getirdik. Bunları okulumuzun sahasına dikeceğiz ve eksik kaldığı takdirde önümüzdeki zaman içinde tamamlayacağız” diye konuştu.

Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu personelleri de, öğrencilere ağaç dikiminde öncülük ederek ellerinde kazma ve kürekle ağaç diktiler.

Görele Orman İşletme müdürlüğü tarafından etkinlik sırasında şapka ve bitkisel çay dağıtımı da yapıldı.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri