EYNESİL MYO:ONUR, GÖREVE İADE EDİLDİ

EYNESİL MYO:ONUR, GÖREVE İADE EDİLDİ

EYNESİL MYO:ONUR, GÖREVE İADE EDİLDİ
eynesil
G.Tarihi: 23.12.2019 10:47
1899 Okunma
0
Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Onur mahkemeyi kazanarak tekrar Eynesil’deki görevine atandı.
ONUR, GÖREVE İADE EDİLDİ
Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okuluna 2015 yılında müdür olarak atanan Mustafa Onur, 3 yıllık görev süresini tamamlamadan 2 defa görevden alındı. Her defasında mahkemeyi kazanarak tekrar görevine iade edilen Onur Eynesil’deki görevine yeniden döndü.
20 Nisan 2015 tarihinde dönemin Rektörü Aygün Attar tarafından Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okuluna asaleten müdür olarak atanan Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Onur, 9 Mayıs 2016 tarihinde Rektör Cevat Coşkun tarafından bu görevden alınmıştı.
Ordu Bölge İdare Mahkemesi kararı ile 8 Ağustos 2017 tarihinde yeniden Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okuluna atanan Onur, 2 Kasım 2018 tarihinde yine bu görevinden Prof Coşkun tarafından yine alınmıştı. Tekrar Ordu Bölge İdare mahkemesine dava açan Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Onur bu davayı da kazandı. GRÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can tarafından Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulunu Müdürlüğüne atanan Onur 14 Kasım 2019 tarihinde Eynesil’e gelerek görevini devraldı.
Onur, Müdür Yardımcısı olarak Öğr. Gör. Önder Başuslu ve Öğr. Gör. Şevkiye Duygu Ata Kuduban’ı atadı.
HAKLILIĞIM YARGIDA TESCİLLENDİ
Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Onur tekrar Eynesil’de olmaktan memnuniyetlik duyduğunu belirterek, “2015 yılında Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okuluna atanmıştım. Şimdi tekrar bu göreve getirildim. Atanmam sürecinde göstermiş olduğu hassasiyetinden dolayı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’a teşekkür ediyorum. Görevden alınıp yeniden atanmam konusu ise geride kaldı. Bu konudaki haklılığım zaten yargı tarafından da tescillenmiştir. Bundan böyle, ‘ilçemiz ve okulumuz için neler yaparız’ düşüncesi ile yolumuza devam edeceğiz. Özellikle okulumuzda yeni bölümler açılarak öğrenci sayısını artırma yönünde girişimlerimiz olacaktır” dedi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri