EYNESİL ÖREN'DE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

EYNESİL ÖREN'DE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

EYNESİL ÖREN'DE GÖZYAŞLARI SEL OLDU
eynesil
G.Tarihi: 29.07.2016 22:52
8773 Okunma
1
EYNESİL ÖREN'DE GÖZYAŞLARI SEL OLDU
İstanbul’a düğüne giderken Amasya’nın Gümüşhacıköy İlçesinde kaza yaparak hayatını kaybeden dört kişi Eynesil’de toprağa verildi.
Giresun ili Eynesil İlçesinden  İstanbul'daki kayınbiraderinin düğününe giderken Amasya'nın  Gümüşhacıköy ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden Şükrü Vatan (42),  eşi Yasemin Vatan (37) ile çocukları Mehmet  (7) ve Zeynep Özge Vatan (4) için Eynesil’in Ören Beldesi Camidüzü Mahallesinde cenaze töreni düzenlendi. 
Kazadan yaralı olarak kurtulan 11 yaşındaki Kudret Vatanın tedavisi ise Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi’ne devem ediyor.
Vatan ailesi Ören Beldesi Merkez camisinde Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları içerisinde aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verildi. 
 Vatan ailesinin cenaze törenine yakınları, akrabaları, arkadaşlarının yanı sıra AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Sabri Öztürk, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Ören Belde Belediye Başkanı Habip Usta, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ören Beldesindeki aile kabristanlığında yan yana defnedilen kazazedelerin ailelerinin gözyaşları sel oldu.
Ahmet CEYLAN-HASAN KEMAL




Fotoğrafların tamamı için https://www.facebook.com/eynesilhaber
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
AVNİ KARADAĞ7 yıl önce
şükrü kardeşimize ,eşine ve çocuklarına rabim gani,gani rahmet eylesin .geride bırakmış oldukları yakınlarına sabırlar diliyorum.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri