EYNESİL'DE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

EYNESİL'DE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

EYNESİL'DE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
eynesil
G.Tarihi: 01.05.2018 12:42
2148 Okunma
0

23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Eynesil’de de törenlerle kutlandı.
Sabah saatlerinde Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Eynesil Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Güven’in çelenk sunmasının ardından, etkinliklerin yapılacağı Mustafa Yüksel İlkokulu’na geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Mustafa Yüksel İlkokulu öğretmenlerinden İbrahim Kemal yaptı.
Kemal, yaptığı konuşmasında çocuklara hitap ederek, 23 Nisan’ın Atatürk’ün Türk çocuklarına bayram olarak armağan ettiği bir gün olduğunu belirterek,” Çocuklar, gün sizin gününüz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve bizlerin sizlerden beklentisi, Ülkemizi Dünyanın en güçlü ülkesi yapmak için çalışmanız, çalışmanız çalışmanız. Hızla değişen bu bu dünyada ülkemizin adını bilimde, fende, teknolojide, sanayide ve çok önemlisi eğitimde altın harflerle yazdırmanızdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepinize kutlu olsun” dedi.

Konuşma sonrası öğrenciler tarafından şiirler okundu. Öğrencilerin halk oyunları, ve çeşitli gösterilerinin ardından yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri; Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Güven tarafından verildi.
Törene Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Eynesil Emniyet Amiri Cafer Köksal, Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu Müdür vekili Okul Genel Sekreteri Nurettin Köse İlçe Jandarma Komutanı İsa Şen, Eynesil, Ak Parti İlçe Başkanı Gürsel Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Ahmet Latif Karadeniz. MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Gül, İYİ Parti İlçe Başkanı Orhan Musaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Güven, bazı daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Ahmet CEYLAN






Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri