EYNESİL'DE BİSİKLET TURU VE UÇURTMA ŞENLİĞİ

EYNESİL'DE BİSİKLET TURU VE UÇURTMA ŞENLİĞİ

EYNESİL'DE  BİSİKLET TURU VE UÇURTMA ŞENLİĞİ
eynesil
G.Tarihi: 17.05.2018 21:25
1487 Okunma
1

Eynesil İmam Hatip Orta Okulu yılsonu etkinlikleri kapsamında bisiklet turu ve uçurtma şenliği gerçekleştirdiler. 
Eynesil İmam Hatip Orta Okulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı ‘Sağlık için hareket, hareket için bisiklet’ projesi kapsamında öğrenciler bisiklet turu yaptı. Eynesil İmam Hatip Orta Okulu önünden başlayan bisiklet gezisi Avukat Bilal Güdük Caddesi ve Mehmet Somuncuoğlu Caddesinden sonra okul önünde tamamlandı. İlçe Emniyet Amirliği Ekiplerinin rehberlik ve emniyetini sağladığı bisiklet turuna yaklaşık 50 öğrenci katıldı.
Eynesil Kalesinde okul öğretmenleri nezaretinde düzenlen uçurtma şenliğini ise rüzgâr olumsuz olarak etkiledi. Öğrenciler öğretmenleri ile birlikte yaptıkları uçurtmaların yanı sıra hazır aldıkları uçurtmalar ile birlikte Eynesil Kalesine geldiler. 
Eynesil İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Feyza Çelik yapılan etkinliklerde ve arkadaşları ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Bu gün öğretmenlerimiz ve arkadaşlarız ile birlikte uçurtma şenliği için Eynesil kalesine geldik. Rüzgâr nedeniyle uçurtmalarımızı uçuramadık. Yanı tam istediğimiz olmadı. Yinede arkadaşlarımız ile birlikte ilçe merkezinden kaleye kadar yürüdük ve geri de yürüyerek geldik bu da bizim için bir etkinlik oldu” dedi. Ahmet CEYLAN




Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
AVNİ KARADAĞ5 yıl önce
imam hatip orta okulu yöneticileri ve öğretmenlerini sağlık için spor sloganı ile yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde düzenlemiş oldukları bisiklet turu ve uçurtma şenlikleri için tebrik ediyorum. güzel bir etkinliklere imza atmışlar. emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri