EYNESİL'DE EDEP OKULU İLK MEYVELERİNİ VERDİ

​Eynesil'de Edep okulu ilk meyvelerini verdi

EYNESİL'DE EDEP OKULU İLK MEYVELERİNİ VERDİ
eynesil
G.Tarihi: 15.03.2017 11:04
1682 Okunma
0
Eynesil'de Edep okulu ilk meyvelerini verdi
Eynesil’de kurulduğu günden bu yana çok sayıda sosyal hizmetlere imza atan Eynesil İmam Hatipliler Derneği (EYİM-DER)’in ilçe müftülüğü ile işbirliği açtığı Edep Okulu’nun minik öğrencileri Kur’an okumaya başladılar.
Rabbim herkese Kur'an üzere yaşama nasip etsin diyen Eynesil İmam Hatipliler Derneği Başkanı Ramazan Öztürk,”Yapımına devam ettiğimiz Yaşam Boyu Eğitim Merkezinin tamamlanan bölümlerinde çeşitli faaliyetlerimiz devam ediyor. 
Bunlardan biriside 4-6 yaş gurubundaki minik çocuklarımıza yönelik olarak açtığımız Edep okuluydu. 28 Kasım 2016 da Hizmete açılan Edep okulunda hem oynayıp hemde paylaşmayı, Kuran okumayı ve duaları öğreniyorlar. Eynesil İlçe Müftülüğü işbirliği ile açmış olduğumuz Edep Okulundaki minik yavrularımızın kuran okumaya başlaması bizleri çok sevindirdi. ‘İnsanların en hayırlısı Kur'an-ı Kerimi öğrenen ve öğretendir.’ hadis-i şerifini hatırlatarak, emeği geçen hocamız başta olmak üzere diğer görevlileri ve öğrencimizi tebrik ederim.”dedi.
Ahmet CEYLAN

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri