EYNESİL'DE MUHTARLARA KİMLİK KARTI VERİLDİ

Eynesil Muhtarlar Derneği ve Özel İdare Müdürlüğü tarafından Eynesil’deki muhtarlara kimlik kartı dağıtıldı.

EYNESİL'DE MUHTARLARA KİMLİK KARTI VERİLDİ
eynesil
G.Tarihi: 13.01.2017 13:47
2705 Okunma
0
Muhtarlara,“Muhtar Kimlik Kartı” verildi
Eynesil Muhtarlar Derneği ve Özel İdare Müdürlüğü tarafından Eynesil’deki muhtarlara kimlik kartı dağıtıldı.
Köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla muhtarlar ile işbirliği içinde çalışmaya devam ettiklerini belirtti.
Eynesil Kaymakamlık Toplantı Salonunda muhtarlar dağıtılan Muhtar Kimlik Kart’larının dağıtımı nedeniyle, muhtarlar ile bir araya gelen Kaymakam Kurt, muhtarlar ile çeşitli konularda istişarelerde de bulundu.
Muhtarlar aracılığı ile vatandaşlara daha iyi hizmet sunduklarını belirten Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, “Milletin ve Devletin güvenliğini hep birlikte etkin bir şekilde sağlamalıyız. Köy ve mahallenizde bilmemiz gereken hususlar olması halinde bizi anında haberdar edin.”dedi.
Kurt, 21 Eylülde meydana gelen sel felaketi ile ilgili olarak yapılan tespitlere itirazı olanların bir ay içerisinde itiraz etmeleri, gerektiğini belirterek, “İlanlar askıya çıktıktan sonra itirazı olanlar isteklerini biran önce bize iletsinler.”dedi.
Toplantıda söz alan muhtarlar ise köylerde çöplerin daha etkili şekilde toplanmasını isterlerken, mahalle ve köylerde başıboş gezen köpeklerin tehlikeli olduklarını belirttiler.
Kaymakam Yılmaz Kurt toplantı sonunda, tüm muhtarları temsilen Adaköy Köyü Muhtarı Bahtiyar Aydın’a Eynesil Muhtarlar Derneği ve Özel İdare Müdürlüğü tarafından yaptırılan Muhtar Kimlik Kartlarını verdi.
Diğer Muhtar kimlikleri ise Eynesil Özel İdare Müdürü Bekir Süreyya Özarslan tarafından muhtarlara verildi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri