EYNESİL'DE YANGIN.......

EYNESİL'DE YANGIN.......

EYNESİL'DE YANGIN.......
eynesil
G.Tarihi: 18.04.2020 01:18
6965 Okunma
0
EYNESİL'DE YANGIN.......

Eynesil ve Beşikdüzü ilçesinde orman olmuş bahçelerde yangın meydana geldi

İlçemiz Çorapçılar köyü muhtarı Bahtiyar Kıran eynesilhaber'e yaptığı açıklamada;Beşikdüzü ilçesinin anbarlı mahallesi köyümüze sınır yerde (mera mevkiği ) şahsın orman olan bahçesinde çalışma yaparken (kestiği çort,tiken v.s) leri ateş  yakmasıyla söndürdüğünü zannetiği ateşin söndürülememiş olması ve közlerin rüzgarın etkisiyle alev almasıyla  yangın'ın meydana geldiğini düşünüyoruz.Bilgiyi alır almaz olay yerine gelerek yangına ilk müdahaleleri gençlerle birlikte yaptık ve hemen ardından İtfaiye ekiplerinede haber verdik.Olay yerine gelen ilçemiz belediye itfaiye ekipleri ve Beşidüzü belediye itfaiye ekipleri arçlarlarla gelerek yangına su ile müdahale ettiler. Yaklaşık üç saat süren uğraşın ardından yangını söndürdüler.Yangın bizi korkuttu! sebebi ise  eğer büyüüp aşağı doğru gitseydi orda köyümüzün ormanlık alanları vardı Allah göstermesin alev alıp yanabilrdi.Vatandaşlarımıza geçmiş olsun.İnşallah daha böyle olaylar yaşamayız"dedi.

Haber verilmesiyle olay yerine gelen jandarma ekipleride güvenlik önlemi alarak itfaiyecilere yardım ettiler ve yangın'ın çıkış sebebini tamamen belirlemek için araştırmalar yaptılar.Jandarmanın olayla ilgili araştırması sürüyor.

Biz de eynesilhaber ailesi olarak itfaiye ve jandarma personellerini özverili çalışmalarından dolayı kutlarız.

Haber:kaynak:eynesilhaber.com

.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri