EYNESİL'DE YENİ İŞYERİ "BİZİMEV KAHVALTI SALONU" HİZMETE GİRDİ

EYNESİL'DE YENİ İŞYERİ "BİZİMEV KAHVALTI SALONU" HİZMETE GİRDİ

EYNESİL'DE YENİ İŞYERİ "BİZİMEV KAHVALTI SALONU" HİZMETE GİRDİ
eynesil
G.Tarihi: 13.01.2018 09:53
4048 Okunma
1

EYNESİL'DE YENİ İŞYERİ "BİZİMEV KAHVALTI SALONU" HİZMETE GİRDİ
Eynesil ilçemiz Hasan Okur caddesinde yeni işyeri "BİZİMEV KAHVALTI SALONU" hizmete girdi.15 Kasım çarşamba günü yapılacak olan açılışa tümhalkımız davetlidir.
Eynesilhaber'e işletme sahibi Bayan girişimci Zeynep KARA açıklamalarda bulundu.

Ben Zeynep KARA Eynesil’iyim,  İşletme mezunuyum. Aynı zamanda Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu Sosyal Hizmetler öğrencisiyim.  
Düzce de ikamet ederken Emekli asker babam 14 Şubat 2016 vefat etti memleketimiz Eynesil’e defnettik. Babama çok düşkündüm,  yaşadığımız yer Düzce’ye dönünce baba hasretine dayanamadım ve annemle ve erkek kardeşimle birlikte memleketimiz EYNESİLE geldik ve yerleştik. Memleketimizi çok sevdik denizi, yaylaları havası ve en önemlisi akrabalarımızın yanında olmak hemşerilerimizin yanında olmak bize hiç tatmadığımız aidiyet duygusunu tattırdı.  Babamın jandarma olması dolayısıyla sürekli Seyahat halinde yaşamak hep olduğumuz yerde yabancı olmak bizi mutsuz ediyordu kendimizi bir yere ait hissedemiyorduk ama memleketimize geldiğimizden buyana akrabalarımız ve hemşerilerimizin sıcaklığı bizi çok mutlu etti. Babamı sık sık ziyaret edebilmek bize baba hasretini bir nebze olsun hafifletiyor..
 Memleketimize gelince kardeşimle boş durmayalım dedik ve ailelere kadınlara, öğrencilere hitap edecek olan açık büfe kahvaltı salonu açtık. 15 Kasım 2017 saat 11.00 de açılış törenimize herkesi davet ediyoruz.  Hedef kitlemiz aileler, hanımlar ve kız öğrencilerimiz evlerinde hissedecekleri bir ortam hazırladık.
Gün yapabilecekleri,  nişan özel gün,  doğum günü, gibi etkinliklerini yapabilecekleri bir mekan, evde sıkılınca gelip rahatça oturup çay kahve içecekleri gönüllerince rahat olacakları bir mekan Bizim Ev Kahvaltı Salonu.
Ayrıca zaman zaman kişisel gelişim uzmanları tarafından “pozitif düşüncenin hayatımıza katkıları” konulu sunumlar yapacağız hanımlarımızın istekleri doğrultusunda değişik konularda olacak.
Kadın ve sevgi
Çocuk ve kadın,
Kadınların yasal hakları,
Girişimci kadınlara devlet desteleri hakkında bilgi ve danışmanlık
Vs konularda sunumlar yapılacak.
Ve müşterilerimiz bizim için çok özeldir gelen tüm müşterilerimize telefonlarına yapıştıracakları gülen yüz ikonu yapıştıracağız.   
Eynesil’li olmaktan ve Eynesil de olmaktan gurur ve onur duyuyorum 
Sevgi ve saygılarımla
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
AVNİ KARADAĞ6 yıl önce
zeynep kara kardeşimi ilçemizin çok ihtiyaç duyduğu bu hizmeti hayata geçirecek olmasından dolayı tebrik ediyorum. rabbim şimdiden bol kazançlar versin. ilçemiz bu tür işletmelerle gurbetlerde yaşamış ve memleket sevdalısı hemşerilerimizin girişimleriyle inşallah hak ettiği yerlere gelecektir. desteklemek lazım diye düşünüyorum.bir kere daha zeynep kara hanım kardeşini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri