EYNESİL'Lİ GAZETECİ YAZARDAN KINAMA MESAJI

EYNESİL'Lİ GAZETECİ YAZARDAN KINAMA MESAJI

EYNESİL'Lİ GAZETECİ YAZARDAN KINAMA MESAJI
eynesil
G.Tarihi: 05.08.2016 18:41
6472 Okunma
0
EYNESİL'Lİ GAZETECİ YAZAR HASAN HÜSEYİN KEMAL'DEN KINAMA MESAJI
İstanbul ve Ankara’da Cuma gecesi başlatılan darbe girişiminin ardından Basın İlan Kurumu Çanakkale Müdürü Gazeteci Yazar Hasan Hüseyin KEMAL tarafından yazılı bir kınama mesajı yayınlandı.
Yayınlanan kınama mesajında şu ifadelere yer verildi; “Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesindeki bir avuç cuntacının, emir-komuta zincirinin dışına çıkarak giriştiği darbe teşebbüsü, Büyük Türk Milleti başta olmak üzere devlet kurumları ve mensuplarının üstün gayret, feraset ve cesaretiyle önlenmiştir.
Halkın iradesiyle seçilmiş Cumhurbaşkanını, Hükümeti ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ortadan kaldırmaya, dolayısıyla ülkenin huzur ve güven ortamını tümüyle yok etmeye yönelik bu darbe girişimini şiddetle lanetliyoruz. Asla başarıya ulaşmaları mümkün olmayacak cunta mensuplarının derhal devletin merhamet ve şefkatine sığınmaktan başka çareleri yoktur. Geçmişte milletimize büyük bedeller ödeten darbeler döneminin artık geçmişte kaldığını bundan böyle dost düşman herkesin bilmesi gerekir. Bu vesile ile bir kez daha alçak ve haince yapılan bu darbe girişimini tekrar lanetliyor, sabaha kadar gözünü kırpmadan darbe karşısında dimdik ayakta duran Büyük Türk Milletine, güvenlik güçlerimize şükranlarımızı sunuyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri