EYNESİL'Lİ İŞ ADAMI 11 MİLYON...

EYNESİL'Lİ İŞ ADAMI 11 MİLYON...

EYNESİL'Lİ İŞ ADAMI  11 MİLYON...
eynesil
G.Tarihi: 08.05.2019 19:01
6076 Okunma
1


Giresun Özel idare mallarını sattı


Kerasus Dinlenme Tesisi'nin içinde bulunduğu arsa Eynesil'li hemşerimiz Giresunspor Kulüb Başkanı Sacit Ali Eren’e satıldı. Eren arsaya 11 milyon lira verdi.

Giresun İl Özel İdaresi Bulancak, Keşap ve Görele ilçelerindeki bazı arsa ve taşınmazlarını ihale ile sattı. 25 Nisan 2019 tarihinde yapılan ihalede Bulancak Yalıköy’de bulunan ve Kerasus Dinlenme Tesisleri olarak bilenen arsa, Bulancak İhsaniye Mahallesi’nde bulunan arsa, Görele Kumyalı Mahallesi’nde bulunan arsa ve lojman ile Keşap Bozkurt Mahallesi’nde bulunan hizmet binası satışa çıkartıldı. Kerasus Dinlenme Tesisinin bulunduğu arsayı 11 milyon lira bedelle Sacit Ali Eren satın aldı. Bulancak İhsaniye Mahallesi’ndeki arsa 2 milyon 100 bin lira, Görele Kumyalı Mahallesi’ndeki arsa ve lojman 2 milyon 5 bin liraya, Keşap Bozkurt Mahallesi’ndeki hizmet binası ise 620 bin liraya satıldı. Satış onaylanırsa, İl Özel İdaresi bu satışlardan 16 milyon liranın üzerinde bir gelir elde edecek.


kaynak:giresun ekspres
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Gasberzade mt.4 yıl önce
Allah hayrini gostersin ...Varolsun Hemşehrimiz. ..!halalinden Allah daha çok versin. ...gurur verici. ..hayırlara vesile olsun. ..!

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri