HAİNLER BULANCAK AYDINDERE'DE

HAİNLER BULANCAK AYDINDERE'DE

HAİNLER BULANCAK AYDINDERE'DE
eynesil
G.Tarihi: 20.07.2016 07:40
4368 Okunma
0
15-07-2016 cuma günü Dereli’den gasp ettikleri Hüseyin Şenlikoğlu’na ait araçla bölgeden uzaklaşan 5 kişilik PKK’lı terörist grup, Bulancak Aydındere’de mazotu bitmek üzere olan araçtan inip, ormanlık alanda yine sırra kadem bastı. Olay sonrası Aydındere’de güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkartılırken, teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı!

DERELİ’DE BOŞ EVDE SAKLANMIŞLAR

Dereli’de uzun namlulu silahlarla polislere saldıran 5 kişilik terörist grup hakkında inanılmaz detaylara ulaşıldı. Teröristlerin olaydan sonra kaçmadıkları, olay yerine yakın boş bir evde geceyi geçirdikleri, burada dinlendikleri, evdeki yemekleri yedikleri ortaya çıktı. Ardından Çarşamba akşamı bölgeden uzaklaşamaya karar verdikleri ve evden çıkarak anayola taş döşeyerek yolu kestikleri öğrenildi. Yolda durdurdukları Hüseyin Şenlikoğlu’na ait araçla olay yerinden uzaklaşan teröristlerin, Bulancak Aydındere’de mazotu bitmek üzere olan araçtan inip, ormanlık alanda kayboldukları öğrenildi.

ÜZERLERİNDE PKK ELBİSESİ VARDI

Dereli’de aracı teröristler tarafından gasp edilen Hüseyin Şenlikoğlu, yaşanan olay hakkında çok çarpıcı ifadelere yer verdi. Teröristlerin araçtan indiğini anlatan Şenlikoğlu, “Evden çıktım, hayvana aşı yaptırmaya getirdim, onu eve geri götürüyordum. Bahçeli Mahallesi’nde anayoldan köyün yoluna 20 metre vardı, yola taş koymuşlar. PKK elbiseli, silahlı, sırt çantalı 5 terörist yolu kesti. Sırt çantaları doluydu, içinde patlayıcı olduğunu düşünüyorum sırt çantalarının. Aracı durdurdular, bana ‘Korkma sana bir şey yapmayacağız. Bizi buradan uzaklaştır’ dediler.

AYDINDERE’DE ORMANDA KAYBOLDULAR

‘Mazotum az’ dedim, ‘Olsun mazot buluruz’ dediler. Biri direksiyona geçti, ben yanına oturdum, diğerleri arka tarafa oturdu. Yola çıktık, Kümbet yoluna indik. Oradan Kulakkaya istikametine gittik. Kulakkaya ile Bektaş Yaylası arasında çok dolaştık. Bazen çıkmaz yollara girdik, geri döndük. En son Bulancak Aydındere tarafına gittik, ormana girdik. Mazot bitmek üzereydi. Arabayı kullanan, ‘Mazot bitiyor, ne yapalım?’ dedi. Diğeri, ‘İnelim o zaman’ dedi. Aydındere’de ormanlık alanda gözden kayboldular” diye konuştu.

OLAY YERİNDE TATBİKAT YAPILDI

Olayın şokunu atlattıktan sonra bölgeden hızla uzaklaştığını ve hemen güvenlik kuvvetlerine bilgi verdiğini ifade eden Şenlikoğlu, “Teröristler araçtan indikten sonra ben kendim Bulancak Kovanlık tarafına geldim. Bir şantiyeye ulaştım ve mazot aldım. İlk fırsatta Karakola haber verdik. Benim ilk olarak Jandarma’da ifademi aldılar, sonra Savcılıkta ve en son Emniyet’te ifade verdim. İfade alma işi bittikten sonra beni Dereli’deki olay yerine götürdüler. Olay yerinde Özel Harekat geldi, tatbikat yaptık. Ben bildiklerimi, yaşadıklarımı anlattım. Halen olayın şokunu yaşıyorum” şeklinde konuştu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri