HAYIRSEVERLERİN YARDIMLARINI BEKLİYOR

HAYIRSEVERLERİN YARDIMLARINI BEKLİYOR

HAYIRSEVERLERİN YARDIMLARINI BEKLİYOR
eynesil
G.Tarihi: 20.04.2017 23:56
3053 Okunma
0
Eynesil Müftülüğünce 50 yataklı Erkek Hafızlık Kursu yapımı tüm hızıyla devam ediyor.
Eynesil Kur-an Kursları Yapma ve Yaşatma Derneği Başkan Mustafa Karadağ, yapımı son sürat devam eden kurs binası için hayırseverlerden yardım beklediklerini ifade etti. 
Karadağ yaptığı açıklamada, “Gümüşçay Mahallesi Cüreli Mevkiinde Kur-an Kursu yapımımda kaba inşaatımız tamamlanarak tuğlası örüldü.
7 yüz 50 metrekare arsa üzerinde yapımı devam eden 50 yataklı Erkek Hafızlık Kur-an Kursu’nun şu andan itibaren su deposu, jeneratör, kalebodur-fayans, laminat, yangın kapıları, derslik ve oda kapıları, pencere-cam, kamera ses düzeni, mermerler, merdiven korkulukları, mefruşat, çerce düzenlemesi, çerce duvar ve ferforje gibi eksikliklerimiz bulunmaktadır.
Bu eksikliklerimizin tahmini tutarı bir milyon 280 bin lira civarındadır.
Kurs binasının bir an önce tamamlanması hayırsever vatandaşlarımızın maddi ve manevi yardımlarını bekliyoruz. Bu eksikliklerimizin birini ya da birkaçını yaptırmak isteyenler derneğimize başvurabilirler.“ dedi.
Karadağ, yardımda bulunmak isteyenler için Eynesil Ziraat Bankası IBAN numarasının: TR47 0001 0006 3271 8528 1250 01 olduğunu da belirtti.
Eynesil Kur-an Kursları Yapma ve Yaşatma Derneği tarafından yapımı üstlenen kurs binasının arsası Karadağ Ailesi tarafından bağışlanmıştı.
Ahmet CEYLAN


 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri