İMAM HATİP'Lİ GENCİN CESEDİNE ULAŞILDI

İMAM HATİP'Lİ GENCİN CESEDİNE ULAŞILDI

İMAM HATİP'Lİ GENCİN CESEDİNE ULAŞILDI
eynesil
G.Tarihi: 05.10.2016 11:50
2981 Okunma
0
Vakfıkebir Büyükliman Mahallesi sahil mevkiinde girdiği denizde dalgaların arasında kaybolan Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. sınıf öğrencisi Oğuzhan Köse'nin cesedine 02.10.2016 Pazar günü saat 11.00 sıralarında ulaşıldı.
Vakfıkebir ilçesi Yalıköy Mahallesi arasındaki sahilde, denizin 300 metre açıklarında balıkçılar tarafından bulunan Oğuzhan Köse’nin cansız bedeni Vakfıkebir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Gümüşhane’nin Kürtün İlçesinde, çiftçilik yaparak geçinen Ali İhsan Köse’nin 8 çocuğundan 3.sü ve ikiz kardeşlerden biri olan Oğuzhan, Kürtün İmam Hatip Ortaokulu’nun ardından ikiz kardeşiyle birlikte girmiş oldukları TEOG sınavlarında, ablasının Beşikdüzü Fen Lisesinde okuyor olması ve kendilerine yakın olacağı düşüncesiyle Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni tercih etmişler. İkiz kardeşiyle birlikte Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. sınıfta okuyan ve okulun pansiyonunda yatılı olarak kalan Oğuzhan Köse, 29 Eylül 2016 Perşembe günü saat 16.00 sularında Vakfıkebir Büyükliman Mahallesi sahil mevkiinde girdiği denizden bir daha çıkamadı.
Oğuzhan Köse’nin bulunması amacıyla AFAD ve AKUT ekiplerince yürütülen çalışmalara Sahil Güvenlik ekipleri de katıldı. Yoğun bir şekilde havadan ve denizden yürütülen arama çalışmaları sürerken Oğuzhan Köse’nin cansız bedeni 4. gününde Vakfıkebir Yalıköy arasındaki sahilde, denizin 300 metre açıklarında balıkçılar tarafından bulundu.
Oğuzhan Köse’nin cansız bedeni otopsi işlemleri için Vakfıkebir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Oğuzhan Köse’nin cenazesi yarın (03.10.2016) Pazartesi günü Kürtün İlçesi Gölkiriş Köyü’nde toprağa verilecektir.
Muhammet TAŞ-BEŞİKDÜZÜ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri