KARADENİZ,TEK DERDİMİZ EYNESİL,EYNESİL EYNESİL...

KARADENİZ,TEK DERDİMİZ EYNESİL,EYNESİL EYNESİL...

KARADENİZ,TEK DERDİMİZ EYNESİL,EYNESİL EYNESİL...
eynesil
G.Tarihi: 17.03.2019 22:40
2579 Okunma
0


Eynesil Belediye Başkan Adayı Ahmet Latif Karadeniz, seçimlere yaklaşık 20 gün kala çalışmalarını sıklaştırarak ilçe halkıyla buluşmaya devam ediyor.

     
Gittiği her yerde aşırı ilgi gören ve ilçe halkından talepte bulunan Karadeniz “ Sabredin, yarınlar dünleri unutturacak” diyerek güzel günler vaat etti.
    
Adaylığı açıklandığından beri halkın ilgi ve alakasından büyük mutluluk duyan ve Eynesil artık değişim istiyor diyen Başkan Adayı Ahmet Latif Karadeniz “ seçimlere kısa bir süre kala mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezmelerimiz devam ediyor. Seçim çalışmalarında ev hanımlarımızın bize gösterdikleri tutum, davranış ve samimi duygular için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yine ilçe içinde şahsıma gösterilen ilgi ve alakadan dolayısıyla tüm ilçe halkıma da şükranlarımı sunuyorum. İnşallah beklentileri karşılayacağız. İlçe halkı artık değişim istiyor. Nereye gittimse ve özellikle esnaflarımızın değişim adına bizden beklentileri çok yüksek. İlçenin üzerinde yıllardır dolaşan karabulutları dağıtıp, önce iç huzuru sağlayarak, adil ve tarafız bir hizmet anlayışını getireceğiz. İlçede son yıllarda oluşturulan kalıplaşmış tüm tabuları yıkacağız. İlçemizin gelişmesi adına önümüzdeki 5 yıl için hedeflediğimiz plan projeleri bir bir hayata geçireceğiz.

Haber kaynak:​http://www.eynesilajans.com/haberdetay/Ahmet--Karadeniz-Eynesil-Icin-Neredeyse-Gun-24-Saat-Calisiyor/4995


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri