KARADENİZİ YASA BOĞAN KAZA!

KARADENİZİ YASA BOĞAN KAZA!

KARADENİZİ YASA BOĞAN KAZA!
eynesil
G.Tarihi: 03.08.2016 00:45
3234 Okunma
0

KARADENİZİ YASA BOĞAN KAZA!

Artvin’in Eski Belediye Başkanı Dr. Emin Özgün, Ankara’daki Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti.


Artvin’in eski Belediye Başkanları’ndan Dr. Emin Özgün, Ankara’daki trafik kazasında hayatını kaybetti. Artvin’de 1999-2014 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Dr. Emin Özgün, Ankara’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. 

Artvin’in eski Belediye Başkanı Özgün, Ankara-Eskişehir yolu üzerinde seyir halindeyken bir otomobilin arkadan çarpması sonucunda yol süpürme aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle olay yerinde hayatını kaybeden Özgün’ün cenazesi Ankara Atatürk Hastanesi’ne kaldırıldı. Özgün’ün öldüğü haberi Artvin’e kısa sürede ulaştı. 

Ankara’daki arkadaşları ve siyasiler haberi alır almaz kaza mahalline ulaşmaya çalışırlarken, Artvin’de de demokrasi nöbeti etkinliklerindeki program durduruldu ve haber kamuoyuna duyuruldu. Artvin’de yarın gıyabi cenaze namazı kılınacak olan Emin Özgün’ün cenazesi, ailesinin isteği üzerine Ankara Karşıyaka camisinde öğle vakti kılınacak namazının ardından toprağa verilecek.

 Artvin Valisi ve  Belediye Başkanı Taziye Mesajı Yayınladı Artvin Valisi Muhterem İnce, eski belediye başkanı Emin Özgün’ün vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayınladı. Vali İnce mesajında, “Bu acı olay tüm şehrimizi ve Artvinli hemşerilerimizi derinden üzmüştür. Eski Belediye Başkanımız Dr. Emin Özgün'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınları başta olmak üzere bütün Artvinli hemşerilerimize başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi 
Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, bu gece Ankara’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Artvin Eski Belediye Başkanı Emin Özgün için bir taziye mesajı yayımladı.
 “Artvin’in 1999-2014 yılları arasında CHP’den 3 dönem belediye başkanlığı yapan Dr. Emin Özgün’ün Ankara’da geçirdiği trafik kazasında vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. 

Bu acı olay tüm şehrimizi derinden üzmüştür. Ağabeyimiz Dr. Emin Özgün’e Allahtan rahmet, ailesine, dost ve akrabaları başta olmak üzere tüm Artvin halkına baş sağlığı diliyorum.” Dedi. 




Kaynak:lazhaber53.com 08olay.com
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri