KAYMAKAM KURT'TAN ANLAMLI ZİYARET

Şehit ailesine ziyaret Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt ve beraberindekiler, 1988 yılında Mardin’de askerlik görevini yaparken teröristler tarafından şehit edilen Talat Gör’ün İshaklı Köyünde yaşayan ailesini ziyaret ettiler.

KAYMAKAM KURT'TAN ANLAMLI ZİYARET
eynesil
G.Tarihi: 21.05.2016 06:55
2772 Okunma
0
Şehit ailesine ziyaret
Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt ve beraberindekiler, 1988 yılında Mardin’de askerlik görevini yaparken teröristler tarafından şehit edilen Talat Gör’ün İshaklı Köyünde yaşayan ailesini ziyaret ettiler.
Eynesil’in İshaklı Köyündeki şehit ailesine yapılan ziyarette Şehit Talat Gör’ün babası Avni Gör ve annesi Emine Gör ile bir süre sohbet eden Kaymakam Kurt kendilerinin ihtiyaç ve sorunlarının olup olmadığını da yerinde inceledi.
Şehit aile yakınları ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek devletimizin ve milletimizin destekleri kendilerini gururlandırdığını vatanın ve milletin birliğinin daim olması yönünde temennilerde bulundular.
Kaymakam Kurt, Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin aileleriyle birlikte olmanın kendisine büyük mutluluk ve gurur verdiğini ifade etti.
Kaymakam Yılmaz Kurt, şehit ailelerinin şehitlerimiz tarafından bizlere emanetleri olduğunu, devlet olarak kapıların her zaman kendilerine açık olduğunu belirtti.
Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt’un ziyaretine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Mehmet Balcı, Kredi ve Yurtlar Kurumu Eynesil Öğrenci Yurt Müdürü Nuran Karpuz, Yurt Yönetim Personeli Hayriye Dilek ve İshaklı Köyü Muhtarı Akın Bodur’da katıldı. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri