KIZILAY GİRESUN ŞUBESİNİN YARDIMLARI SÜRÜYOR!

KIZILAY GİRESUN ŞUBESİNİN YARDIMLARI SÜRÜYOR!

KIZILAY GİRESUN ŞUBESİNİN YARDIMLARI SÜRÜYOR!
eynesil
G.Tarihi: 03.10.2017 15:25
2979 Okunma
1
 KIZILAY'IN GİRESUN'DA YARDIMLARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Türk Kızılayı Giresun Şubesi İl,İlçe,Mahalle ve Köylerde hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.
Bugün yağmura rağmen ilçemize gelen Başkan Murat Cansız ve beraberindekiler Mahalle ve Köylerde önceden tesbit edilen ihtiyaç sahibi ailelere Bot,Kırtasiye ve gıda yardımında bulundu.
Başkan Murat Cansız,"Giresun Kızıay ailesi olarak hizmet aracımızla İl,İlçe,Belde,Mahalle ve Köy Köy dolaşarak yardım yapıyoruz.2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla gelecek olan kış şartlarını göz önünde bulundurarak ihtiyaç sahibi ailelere "BOT ,GİYİM,KAVURMA VE KIRTASİYE" yardımlarında bulunduk.Aile ve çocuklarına Kızılayı anlatıp bilgilendirme yapıyoruz.Şunun altını çizerek söylüyorum."Kızılay olarak her yerde ve her zaman yardımlarımız" devam etmektedir.Duamızıda kendimiz Başkan olarak yaptık.Allah kabul eylesin.Tüm ihtiyaç sahibi halkımıza kapımız sonuna kadar açıktır.Durmak yok hizmete devam "dedi.Hasan KEMAL


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
AVNİ KARADAĞ6 yıl önce
muhterem kızılay giresun başkanı murat cansız abim rabim yapmış olduğun bu güzel ve anlamlı fakir, fukara ve ihtiyaç sahiplerini titiz bir şekilde tespit ederek bizzat ihtiyaç sahibine hanesinde ziyaret ederek ulaştırması tam bir sorumluluk ve hz. ömer efendimizin yaptığı gibi yapa bilmek herkese nasip olmaz. ne diyelim muhterem başkan rabbim hizmetlerinizde siz değerli abimizi muvaffak kılsın. yolunuzu açık eylesin.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri