MÜFTÜ OSMAN HARBİ EYNESİL'E VEDA ETTİ

EYNESİL MÜFTÜSÜ OSMAN HARBİ EYNESİL'E VEDA ETTİ

MÜFTÜ OSMAN HARBİ EYNESİL'E VEDA ETTİ
eynesil
G.Tarihi: 29.01.2017 23:19
4202 Okunma
0
MÜFTÜ OSMAN HARBİ EYNESİL'E VEDA ETTİ
Eynesil  Müftüsü Trabzon'lu Osman Harbi, din görevlisi olarak Almanya'ya tayin oldu. Harbi, önümüzdeki günlerde yurt dışındaki görevine başlayacak.
ilçe müftüsü olarak 3,5 yıl görev yapan Osman Harbi, din görevlisi olarak Almanya'ya atandı. İlçemizde görev yaptığı süre içerisinde çok memnun kaldığını ifade eden Müftü Osman Harbi, "Eynesil'de çok güzel bir ilçe. Burayı çok seviyorum. Hem ilçe halkına hem de personelime teşekkür ederim. Burada yaptığım görev, hayatımın tatlı bir hatırası olarak kalacak. Buradan Almanya'ya din görevlisi olarak gidiyorum. 3,5 yıl zarfında halkımıza elimizden geldiği kadar hizmet etmeye gayret ettik. Bilmeden kırıp üzdüğümüz kardeşlerimiz olduysa haklarını helal etsinler" dedi.
Karadenizin ve yöremizin gözde mekanı Altın Bahçe Restaurant'ta tüm din görevlileri ve personelle veda yemeği yiyen Müftü Harbi, son olarak,günün anısını bilirten hatıra fotoğrafı çektirerek ilçemize veda etti.
HASAN KEMAL EYNESİLHABER


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri