MÜFTÜLÜKTEN CEZAEVİNE KİTAP BAĞIŞI DESTEĞİ

Espiye L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunun düzenlediği kitap bağış kampanyasına Espiye müftülüğü ve din görevlileri destek verdi.

MÜFTÜLÜKTEN CEZAEVİNE KİTAP BAĞIŞI DESTEĞİ
eynesil
G.Tarihi: 06.07.2021 00:45
698 Okunma
0
Espiye Müftülüğünden Cezaevine Kitap Bağışı

Espiye L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunun düzenlediği kitap bağış kampanyasına Espiye müftülüğü ve din görevlileri destek verdi.

İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, Espiye L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunun düzenlediği kitap bağış kampanyasına müftülük ve din görevlilerince destek verildiğini, kampanya kapsamında toplanan kitapların Espiye L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiğini söyledi.

  Kampanya kapsamında müftülük ve din görevlilerince temin edilen kitapların Cezaevi'ne bağışlandığını, cezaevindeki vatandaşların topluma kazandırılmalarına katkı sağlamak amacıyla kampanya katkı yaptıklarını belirten İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, "İnsanın gönlünü ve aklını aydınlatacak olan doğru bilgidir. İnsanların bilgi edinmek istedikleri konuların başında ise din gelmektedir." dedi.

Bağışlanan kitapların mahkûmlara umut olacağını belirten Müftü Koçak,  mahkûmların en azami derecede istifade edebileceği kitaplarla kampanyaya destek olduklarını ifade etti. 

Espiye L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurum Müdürü Orhan Akpınar ise kampanyaya desteklerinden dolayı Müftü Yavuz Koçak’a ve din görevlilerine teşekkür etti. 

(FİKRET BIYIK)

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri