NESLİHAN KISA AĞIN İLÇESİNE ATANDI

NESLİHAN KISA AĞIN KAYMAKAMI

NESLİHAN KISA AĞIN İLÇESİNE ATANDI
eynesil
G.Tarihi: 23.07.2020 14:06
7789 Okunma
0
NESLİHAN KISA AĞIN İLÇESİNE ATANDI
2018 yılından itibaren Edirne’nin Havsa Kaymakamlığı’nı yürüten Eynesilli hemşerimiz Neslihan Kısa, son Mülki İdare Amirleri 2020 Kararnamesi ile Elazığ Ağın Kaymakamlığı’na atandı.
1991 yılında Giresun’da doğan Kaymakam Kısa, İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2009 yılında kazandığı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden 2013 yılında bölüm ve fakülte birincisi olarak mezun oldu. İçişleri Bakanlığı’nın açtığı Kaymakam Adaylığı Sınavına katıldı ve 2015 yılında Kocaeli Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti.
Kocaeli Valiliği’nde İl Stajını, Kocaeli/Gölcük ve Yalova/Altınova ilçelerinde Kaymakam Refikliği Stajını, Ankara Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Teftiş Stajını tamamladı. Eskişehir/Sarıcakaya, Kastamonu/Abana ve Konya/Hadim ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.
Yurtdışı stajı kapsamında, İngiltere’de Sheffield Üniversitesi’nde 8 ay süreli yabancı dil eğitimi aldı.
eynesilhaber ailesi olarak Neslihan Kısa'yı tebrik eder, başarılar dileriz.

ÖZ GEÇMİŞİ

1991 yılında Giresun’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2009 yılında kazandığı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden 2013 yılında bölüm ve fakülte birincisi olarak mezun oldu. İçişleri Bakanlığı’nın açtığı Kaymakam Adaylığı Sınavına katıldı ve 2015 yılında Kocaeli Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti.
        Kocaeli Valiliği’nde İl Stajını,  Kocaeli/Gölcük ve Yalova/Altınova ilçelerinde Kaymakam Refikliği Stajını, Ankara Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Teftiş Stajını tamamladı. Eskişehir/Sarıcakaya, Kastamonu/Abana ve Konya/Hadim ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.
        Yurtdışı stajı kapsamında, İngiltere’de Sheffield Üniversitesi’nde 8 ay süreli yabancı dil eğitimi aldı.
Kaymakamlık kursunu üstün başarı ile tamamlayan Neslihan KISA, Havsa Kaymakamlığı’ndaki görevine 26.10.2018 tarihi itibarıyla başlamış ve 22 ay görev yapmıştır.
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri