New York Belediye Başkanından Trump'a: Ölelim mi istersin

New York Belediye Başkanından Trump'a: Ölelim mi istersin New York Belediye Başkanı de Blasio, ABD Başkanı Trump'ı Kovid-19 salgınıyla mücadelede kenti yalnız bırakmakla suçladı: Dilini mi yuttun?

New York Belediye Başkanından Trump'a: Ölelim mi istersin
eynesil
G.Tarihi: 24.04.2020 04:34
1362 Okunma
0
New York Belediye Başkanından Trump'a: Ölelim mi istersin

New York Belediye Başkanı de Blasio, ABD Başkanı Trump'ı Kovid-19 salgınıyla mücadelede kenti yalnız bırakmakla suçladı: Dilini mi yuttun?

New York Belediye Başkanı Bill de Blasio, düzenlediği basın toplantısında, ABD Başkanı Donald Trump'ı yönetimini sert sözlerle eleştirdi.

Trump'ın kendisinin de doğup büyüdüğü New York'u korumak için hiçbir şey yapmadığını ve kente yeterli federal desteğin gelmediğini savunan de Bilasio, "New York yardıma ihtiyaç duyduğunda sen neredesin? Dilini mi yuttun? Sayın Başkan, New York'u kurtaracak mısın yoksa New York için bırakın ölsün mü diyorsun?" ifadesini kullandı.

SOSYAL MESAFEYE UYMAYANA 1000 DOLAR CEZA

De Blasio ayrıca, 1400'den fazla sağlık çalışanının gönüllü olarak kentteki 40 hastane ve bakımevine destek için gönderileceğini söyledi.

Kovid-19'a yakalanıp iyileşenlere ise salgında mücadelede kullanılabilmesi için kan bağışı yapmaları çağrısında bulunan de Blasio, dışarıda sosyal mesafe kurallarına uymayanlara ise 1000 dolara kadar ceza kesileceğini dile getirdi.

ensonhaber
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri