ŞEHADET BELGESİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

ŞEHADET BELGESİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

ŞEHADET BELGESİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ
eynesil
G.Tarihi: 05.07.2018 07:33
2000 Okunma
0

ŞEHADET BELGESİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik yürütülen operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Hakan Ergin’in Genelkurmay Başkanlığı’nca gönderilen şehadet belgesi ailesine teslim edildi.
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğullarıi Eynesil ilçemiz Gümüşçay Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret ederek, şahadet belgesini ile beratını şehidimizin babası Ahmet Ergin ve annesi Aynur Ergin’e teslim etti.
Baba Ahmet Ergin’de Vali Sarıfakıoğulları’ndan berat belgesini alırken “İnşaallah bu son şehidimiz olur. İnşaallah bir daha şehit haberi gelmez. Vatanımız, milletimiz sağolsun” dedi.
 Uzman Çavuş Hakan Ergin, Türk Silahlı Kuvvetlerinin hudutlarımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarını sağlamak amacıyla 34.üncü Hudut Komutanlığı Serabatin Bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik yürüttüğü operasyonlarda; 1 Haziran 2018 tarihinde teröristlerce yerleştirilen El Yapımı Patlayıcı (EYP) patlaması sonucu kurtarılamayarak şehit düşmüştü.

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri