ŞEHİD POLİS KABRİ BAŞINDA ANILDI

ŞEHİDİMİZ POLİS KADİR AYDIN KABRİ BAŞINDA ANILDI

ŞEHİD POLİS KABRİ BAŞINDA ANILDI
eynesil
G.Tarihi: 17.04.2017 09:49
3224 Okunma
0

GİRESUN-Görele-Çavuşlu Belediyesi önderliğinde, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü münasebeti dolaysı ile Beldemizin Polis Şehidi Kadir Aydın kabri başında anıldı.

Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü münasebetiyle içinde olduğumuz hafta polis haftası olarak kutlanmakta olup, Çavuşlu Beldemizin ilk ve tek Şehit Polisi olan Polis Memuru Şehit Kadir Aydın’ın, Çavuşlu Merkez Mahsurlu mezarlığında kabri başında bir anma töreni gerçekleştirildi.

Anma töreninde bir konuşma yapan, Çavuşlu Belediye Başkan Vekili İlker Türkmendağ; “Bu anlamlı ve önem arz eden günde Çavuşlu şehidini unutmadığını ve unutturmayacağını bir kez daha anımsattı. Şehidimizin aziz ruhuna ona olan şükran ve minnet karlığımızı sunmak adına Kabri başında kuran-ı kerim ve Mevlid-i Şerif okutularak ve anarak bir kez daha şehidimize ve şehitlik mertebesine şükranlarımızı göstermiş olmanın hazzını yaşıyoruz” açıklamasında bulundu.

Çavuşlu Merkez Cami İmam Hatibi Köksal Keskin ve Çavuşlu Mahsurlu Cami İmam Hatibi Bekir İncirkuş kuran-ı kerim ve Mevlid-i Şerif okuyarak şehidimize ve tüm Şehitlerimizin ruhuna gönderdiler.          
    
Şehidimizi ve Şehit ailesini bu anlamlı günde, Çavuşlu Belediye Başkan Vekili İlker Türkmendağ, Çavuşlu Belediyesi Meclis Üyesi Osman Kalafat, Çavuşlu Belediyesi Zabıta Amiri Emre Bektaş, Çavuşlu lu vatandaşlar yalnız bırakmayarak Şehit Polis Kadir Aydın’ın Eşi ve Ailesinin acısına ortak oldular.


Haber - Foto : Murat ÖZARSLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri