Sokak Hayvanlarımıza Ses Ver Eynesil..

“Sokak Hayvanlarımıza Ses Ver Eynesil"... Eynesil’de Eynesil Kaymakamlığı, Eynesil Belediyesi ve hayvan severler tarafından “Sokak Hayvanlarımıza Ses Ver Eynesil" adlı proje yapılacağı bildirildi.

Sokak Hayvanlarımıza Ses Ver Eynesil..
eynesil
G.Tarihi: 11.05.2020 05:32
2272 Okunma
0
“Sokak Hayvanlarımıza Ses Ver Eynesil"...
Eynesil’de Eynesil Kaymakamlığı, Eynesil Belediyesi ve hayvan severler tarafından “Sokak Hayvanlarımıza Ses Ver Eynesil" adlı proje yapılacağı bildirildi.
“Sokak Hayvanlarımıza Ses Ver Eynesil" adlı proje hakkında bir açıklama yapan Eynesilli Emine Bitiş” Eynesil Kaymakamlığımız ve Belediyemizle beraber "sokak hayvanlarımıza ses ver Eynesil" adlı bir proje başlattık. Kampanyamıza sizde destek olmak isterseniz sokak canlarımızı sizin adınıza beslemesi için Eynesil Kaymakamlığı veya Eynesil Belediyesi’ni arayarak miktarı ne kadar olursa olsun mama bağışında bulunabilirsiniz. Bağışladığınız mamalarınız ile başta Eynesil ve Ören Beldesi’ndeki Sokak hayvanlarını besleme yapılacaktır. Sokaktaki can dostlarımızı unutamayız.” dedi.Serdar Kara
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri