SUAT ELEKTRİK EYNESİL'DE HİZMETE GİRDİ

SUAT ELEKTRİK EYNESİL'DE HİZMETE GİRDİ

SUAT ELEKTRİK EYNESİL'DE HİZMETE GİRDİ
eynesil
G.Tarihi: 16.04.2020 03:25
13984 Okunma
0


SUAT ELEKTRİK EYNESİL'DE HİZMETE GİRDİ


Eynesil’de yeni elektrik işyeri hizmete girdi.

Eynesil Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe,Ahmet ve Suat Güdük tarafından işletilecek olan “Suat Elektrik” ın açılışı Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Ahmet Alkan, Eynesil Emniyet Müdür vekili Osman Ziya Aksu ile İlçe esnaflarından Mehmet Melikoğlu ve Eşref Yanar tarafından gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Başkan Karadeniz, “İlçemizde yeni açılan bu işyerinin hayırlı olmasını dilerim. Yeni açılan işyerlerimiz ilçemizin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Esnafımızın ve tüm vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Özellikle yeni açılan olan işyerlerimiz bizi daha da mutlu etmektedir. Kendilerine bol kazançlar diliyorum” dedi.
Suat Elektrik işyeri sahibi Suat Güdük,” İş Yerimizin açılışını Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Lâtif Karadeniz, değerli davetlilerimiz ve halkımızla birlikte hayırlısıyla yaptık. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca açılışımıza katılan, katılamayan tüm ilçemiz halkına da teşekkür ederiz.
Yusuf Dede Caddesinde açmış olduğumuz işyerimizde tüm elektrikli malzemelerin satışının yanı sıra, elektrik ve su tesisatı, doğalgaz, güneş enerjisi ve kalorifer tesisatı gibi hizmetler sunulacaktır” dedi. Ahmet CEYLAN & Hasan KEMAL









Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri