TABLETİ GÖRÜNCE DÜNYALAR ONUN OLDU

Nigar’ın mutlu günü Eynesil’in Ören Beldesinde yaşayan doğuştan engelli Nigar Şahin’e Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt tarafından tablet bilgisayar hediye edildi.

TABLETİ GÖRÜNCE DÜNYALAR ONUN OLDU
eynesil
2529 Okunma
0
Nigar’ın mutlu günü
Eynesil’in Ören Beldesinde yaşayan doğuştan engelli Nigar Şahin’e Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt tarafından tablet bilgisayar hediye edildi.
Ören Beldesinin Belen Mahallesinde doğuştan engelli olması nedeniyle yatağa bağımlı olan ve tek odalı bir evde annesi ile birlikte yaşayan Şahin ile annesini evinde ziyaret eden Kaymakam Kurt, engelli Nigar Şahin’e tablet bilgisayarı iyi günlerde kullanması dileklerinde bulunarak teslim etti.
Aldığı hediye karşısında mutluluğu yüzünden okunan Nigar Şahin Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt’a teşekkür etti. Kaymakam Kurt’un kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Şahin, "Kaymakam Beyin ve beraberindekilerin beni ziyaret etmeleri ve böyle bir hediye getirmeleri benim için çok büyük bir sürpriz oldu. Bu tablet bilgisayar ile daha iyi vakit geçirebileceğim. Patik, çorap gibi bazı el işi dokumalar yapıyorum. Bunların örneklerini cep telefonundan bakarak yapıyordum. Bu tablet bilgisayar bu konuda da çok büyük yardımcım olacak. ”dedi.
Engelli Nigar Şahin’in annesi Ayşe Şahin’de Kaymakam Kurt’a teşekkür ederek, "Her zaman devletimize güveniyoruz. Sizleri yanımızda görmek bizleri mutlu etti. Bizlerin ziyaretine gelen ve bu bilgisayarın alınmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Kaymakam Yılmaz Kurt’un ziyaretine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Mehmet Balcı, Kredi ve Yurtlar Kurumu Eynesil Öğrenci Yurt Müdürü Nuran Karpuz,
Yurt Yönetim Personeli Hayriye Dilek ve Belen Mahalle Muhtarı Eyüp Kara’da katıldı.
Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri