TİREBOLU MYO’DA TURİZM KONFERANSI…

TİREBOLU MYO’DA TURİZM KONFERANSI…

TİREBOLU MYO’DA TURİZM KONFERANSI…
eynesil
G.Tarihi: 27.04.2018 09:49
1205 Okunma
0
TİREBOLU MYO’DA TURİZM KONFERANSI…
15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Tirebolu Mehmet Bayrak MYO’da düzenlenen konferansa, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci konuşmacı olarak katıldı…
Bu yıl 42’ncisi gerçekleşen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Tirebolu’da Mehmet Bayrak Meslek Yüksek Okulu’nda konferans düzenlendi. “Gelişen ve Değişen Turizm Değerleri ile Giresun” konulu konferansa, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci konuşmacı olarak katıldı.
Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası münasebetiyle Tirebolu Mehmet Bayrak MYO’da 17 Nisan’da Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Başkanlığı tarafından kahvaltı düzenlendi. Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Hasan Gökçe’nin önderliğinde öğrencilerin organize ettiği kahvaltı proğramına okulun tüm idari personelleriyle akademisyenler katıldı. Haftayla ilgili etkinliklerin ikinci bölümü 18 Nisan’da okulda gerçekleşen konferans ile devam etti. Öğrencilerin de yoğun ilgi gösterdiği konferansa konuşmacı olarak katılan İl Kültür ve Turizm Müdürü Gürgenci, gelişen ve değişen turizm değerleri üzerinde durarak, Giresun’un turizmdeki yerini ve önemini örneklerle anlattı. Turizm değerlerinin, bulunduğu yörenin ve bölgenin ekonomik  kalkınmasında önemli yeri olduğunu vurgulayan İl Kültür ve Turizm Müdürü Gürgenci, Giresun’un yanı sıra Tirebolu’nun da bu konuda bir hayli zengin kaynaklara sahip bulunduğunu kaydederek, “Tarihi ve turistik zenginliklere sahip olan bu değerlerimizin kıymetini bilmeli ve turizme toplum olarak büyük önem vermeliyiz” dedi.
Tirebolu MYO’da gerçekleşen konferans sonunda okul müdürü Doç. Dr. İhsan Cora, etkinliğe katılan tüm katılımcılara ve kahvaltı düzenleyen Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Gökçe’ye teşekkür ederek, konferansa konuşmacı olarak katılan İl Kültür ve Turizm Müdürü Gürgenci’ye, haftanın anısına plaket ve çiçek verdi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri