TMO Genel Müdürü Kemaloğlu Ziyaret Edildi

TMO Genel Müdürü Kemaloğlu Ziyaret Edildi

TMO Genel Müdürü Kemaloğlu Ziyaret Edildi
eynesil
G.Tarihi: 01.09.2016 23:04
6493 Okunma
0
Toç Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Doğan; Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Genel Başkan Kaya, Genel Müdür Kemaloğlu’na kurumda görev yapan çalışanların sorunları ve taleplerine ilişkin hazırladıkları raporu sundu. Başkan Kaya raporda yer alan; TMO çalışanlarını ilgilendiren ve aynı zamanda Toplu Sözleşme hükümleri arasında da yer alan Teknik Personele Arazi Tazminatı Ödemesi, Koruyucu Gıda Yardımı, Üretimi Teşvik Primi ile ilgili YPK kararının çıkarılmasına ilişkin Toplu Sözleşme hükümlerinin uygulanmasındaki aksaklıklarının giderilmesi, TMO personeline iş yoğunluğundan dolayı sıkça uygulanan fazla mesai ücretlerinin zamanında ödenmesi ve geçici görevlendirmelerin azaltılması, buna ilişkin olarak kurum bünyesine yeni personel alımının yapılması, personelin tayin taleplerinin karşılanması gibi konularda yaşanan bazı sorunlar ve taleplerle ilgili Genel Müdür Kemaloğlu’nu bilgilendirdi.

Genel Başkan Kaya; “İnsanımız ve ülkemiz adına tartışılmaz hayati derecede önem taşıyan kurumlardan biri olan Toprak Mahsulleri Ofisi çalışanlarının motivasyonunun yükseltilmesi daha kaliteli kamu hizmeti sunulmasını sağlayacaktır. Sizin bilgi, birikim tecrübenizle atacağınız iyi niyetli adımların, TMO çalışanlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturacağına inanıyoruz” dedi.

TMO Genel Müdürü Kemaloğlu ise Toç Bir-Sen tarafından kendisine iletilen, TMO çalışanlarının sorun ve taleplerine ilişkin raporu titizlikle inceleyeceklerini kaydederek, Genel Başkanı Günay Kaya ve Yönetim Kurulu üyesi Fatih Doğan’a kurum çalışanlarının hak, hukuk, emek ve ekmek mücadelesine gösterdikleri hassasiyet ve mücadeleden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bir saati aşkın süren ziyarette, çalışanların sorunları ve çözümleri üzerinde faydalı müzakereler yapıldı, görüş ve öneriler dile getirildi. 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri