Türk Polis Teşkilatı'nın 172. Yıl dönümü

Eynesil İlçesi'nde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 172'nci yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 172. Yıl dönümü
eynesil
G.Tarihi: 17.04.2017 22:36
1869 Okunma
0
Eynesil İlçesi'nde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 172'nci yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Eynesil'de Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 172'nci yılı dolayısıyla, Eynesil Kaymakamlığı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene, Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, Eynesil Emniyet Amiri Cafer Köksal, İlçe Jandarma Komutanı İsa Şen, Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu Müdür vekili, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ferhat Kaçar, MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Gül, daire amirleri, bazı sivil toplum kuruluşu yetkilileri ve gaziler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra gazi yakını Hüseyin Kavuk’un şiir okuması ve Emniyet Amiri Cafer Köksal’ın konuşma yapması ile buradaki program sona erdi.
Emniyet Amiri Cafer Köksal, vatandaş odaklı güvenlik hizmeti vermeyi ilke edinen Polis Teşkilatının 172 yıldır dur durak bilmeden, ara vermeden çalışmakta olduğunu vurguladı.
Köksal yaptığı konuşmada,”Yılların verdiği tecrübe ile halkla işbirliği halinde, halk için görev yaptığının bilincindeki teşkilatımızın, son dönemlerde üzerinde durduğu en önemli konulardan bir tanesi, şüphesiz vatandaşın desteğini alabilmesidir.
Polisimiz Cumhuriyetin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma hedefi ile, insan haklarına, hukukun üstünlüğüne, çağdaş demokratik değerlere ve gücünü aldığı yasalara bağlı olarak fedakarca görev yapmaktadır.
Bizler şehitlerimizle, gazilerimizle, emeklilerimizle ve çalışmakta olan mensuplarımızla köklü bir teşkilatız. Bayram ve tatil gözetmeden, özveri ve feragat isteyen mesleğimizi icra ederek dünya polislerine örnek olma yolunda ilerlemekteyiz.
Türk Emniyet Teşkilatı olarak göstereceğimiz başarı ile, Ülkemizin huzur ortamının korunmasına, birlik ve beraberliğin devamına en büyük katkıyı sağlayacaktır.
Türk Polis Teşkilatının 172. Kutlama yıldönümünde bizleri yalnız bırakmadığınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz.
Milletimizin huzur ve güveni için, görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan Polislerimizi rahmetle anarken, gazilerimizi şükranla anıyoruz.”dedi.
Töreninin ardından İlçe Emniyet amirliğine geçildi. Burada düzenlenen etkinlikte ise misafirlere ikramlarda bulunuldu.
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 172'nci yıldönümü nedeniyle Eynesil Eski Camide İlçe Emniyet Amirliği tarafından ebediyete göç eden polisler ve şehitler için mevlit okutuldu.
Eynesil Emniyet Amiri Cafer Köksal etkinliğe katılanlara teşekkür etti.
Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri